keskiviikko 22. elokuuta 2012

Flamenco

Parina aamuna on aurinko paistanut äkäisesti silmiin. Tänään taivas syyti silmille vettä. Asettelin kypärän sadetakin hupun päälle. Pisarat ropisivat hupun reunaan, jonka vedin katokseksi kasvojeni ylle.

Olen taas ajanut itseni tilanteeseen, jossa töitä on enemmän kuin ehdin tehdä. Joku ulkomaanelävä kävi tutustumassa yksikköömme tuossa viiden maissa. Nähtävänä oli lähinnä valkoisia seiniä. Onneksi minä istuin vielä koneen ääressä. Se teki vierailusta eläväisemmän. Aito suomalainen lääkäri repi hiuksiaan tietokoneen ääressä.

Minulla oli tälle illalle missio. Aikomukseni oli ilmoittautua kansanopiston flamencokurssille. Ilmoittautuminen alkoi seitsemältä. Kun radiossa kajahti seitsemän uutisten tunnus, painoin ilmoittautumisnappulaa. Onnistuin. Flamencoa en ole vielä testannutkaan, sen jälkeen kokeiltavaksi jäävät enää kansantanssit. Eikös flamencoa tanssita kopisevilla jalkineilla? Sellaiset on hankittava. Blondi ei voi olla uskottava flamencotanssija, joten hiukset on värjättävä mustiksi kuin salmiakkilaku ja venytettävä niskaan tyylikkääksi nutturaksi. Selkäni oikenee jo tanssimisen ajattelemisesta.

Suunnittelen vähentäväni blogikirjoittamista ja lisääväni (jos olen rehellinen, niin en ole aikoihin muuta kirjoittanut) tähdellistä kirjoittamista. Tarvitsen tätä, ei voi mitään. Päivitys on kuin iltapesu tai aamukahvi. Aiemmin innosti blogin seuraajiksi kirjoittautuneiden määrän kasvu. Jostain syystä lukijalista on viime aikoina kutistunut ja hävinnee pian kokonaan. Palaan siihen mistä aloitin.

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Noita ilmottautuneita lukijoita tulee ja menee. Todellisen lukijamäärän löytää bloggerin tilastoista. Noin yks sadasta kommentoi (mulla) ja ekaa kertaa kun tilastoa kattoo, pelästyy lukijamäärää.

Nimetön kirjoitti...

Dont wöri, olen uusi lukija joka löysin tän ihanan blogin viime viikolla. En ole ilmoittautunut miksikään, mutta käyn joka päivä katsomassa, että olisiko Heidin palstalla jotakin uutta kivaa sanottavaa. Eli lukijalistaasi voit lisätä kokonaismäärään aina +yhden anonyymin, joka oikeasti on stadilainen keski-ikäinen eronnut blondi juristi.

Nimetön kirjoitti...

tsTäällä ilmoittautuu yksi vakilukija, olen nyt kesällä löytänyt blogisi ja aion pistäytyä täällä jatkossakin.
Lukija Pohojanmaalta

Nimetön kirjoitti...

Flamenco on hienoa ja vaikeaa! Pointti ei muistaakseni kuitenkaan ollut kengät vaan hame. Semmonen pitkä puolihame tms, jota voi huiskia ja jolla voi tanssia.

Me lukijat täältä mihinkään kadota!

t. Minna

Nimetön kirjoitti...

Jatka ihmeessä, jos vaan aikasi sallii. Laiskuuttani en ole ilmoittautunut minkään blogin lukijaksi. Lueskelen vaan omaksi virkistyksekseni mitä milloinkin, tätä kylläkin seuraan lähes päivittäin.
t. sosiaalialalla työskennellyt eläkeläinen

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitosta. Tätä kerjäsin.

Nimetön kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi alusta asti. Kommentoinut olen kaksi kertaa, tänä kesänä. Olen siis näin räväkästi alkanut luopua anonymiteetistani. Mutta vain ja ainoastaan tässä blogissa. Hiljaisuudesta huolimatta nautin joka kirjoituksesta. Osin siksi, että meillä näyttää olevan paljon yhteistä. Mutta erityisesti siksi, että osaat ilmaista asioita kutukuttavalla tavalla. Vetoaa. Kiitos!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Toistan nyt itseäni: kiitos!