torstai 30. elokuuta 2012

Syvä katse

Ripsiäni pidennettiin tänään toista kertaa. Joutavan kaunistautumisen sijaan minun pitäisi lukea  lukea Simone de Beauvioirin teosta Toinen sukupuoli. Nuori nainen askarteli ripsieni parissa ja minä kuuntelin kuulokkeilla Bachin Brandenburgilaisia konserttoja. Edellisen käynnin perusteella ymmärsin, että meillä on hyvin vähän yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Heräsin kun nainen aivasti. Katseeni on nyt syvä.

Naiset ovat kautta aikojen muokanneet kehoaan. H kertoi vyöttävänsä rintansa jeesusteipillä juhlaleninkiä varten. Saa kuulemma olla tarkkana, ettei hopeinen teippi pilkistä kaula-aukosta. Jeesusteippi on yleisemmässäkin käytössä: S:n ystävä lähti juhlimaan jeesusteipeissään ja päätyi jatkoille mukavan miehen luo. Tuo teippi lie jokaiselle miehelle tuttu ja kotoisa tuote.

Suunnittelin tähän perään jotain syvällistä kauneuskirurgiasta, joka on saman asian ääripää. En keksi mitään omaperäistä sanottavaa. Luin naisesta, joka haastatteli plastiikkakirurgin asiakkaita. Hän ei juuri koskaan arvannut mitä kohtaa ulkonäössään nuo naiset halusivat korjata.

Mietin joskus, miltä muista näytän. Todennäköisesti aivan muulta kuin mitä oletan. 


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnittelut uusista julkilukijoista!
Onhan se jo sanottu, syvä katse olis mukava nähdä!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Mitäpä tuohon sanoisi? Katseeni tunkee sanoina ulos koneeltasi.