tiistai 13. elokuuta 2013

Kauneuden vuoksi kannattaa kärsiä


Satuin eilen Yle 2 kanavalle, jossa kerrottin kauneuskirurgiasta ja kevyemmistä pistoshoidoista, joita voi ilmeisesti antaa ilman terveydenhuollon koulutusta. Ohjelmassa seurattiin nuorehkoa naista, jolle oli suoritettu useita ulkonäköä muuttavia temppuja. Laihan naisen rinnat olivat muhkeat kuin pallojuustot, jotenkin eri paria muun habituksen kanssa. Naisen huulet olivat kummallisesti töröllään. Nainen pitää omaa kauneustoimenpiteisiin keskittynyttä blogia. Seuraavaksi hoikka nainen suunnitteli rasvaimua ja häpyhuulten leikkaamista symmetrisiksi. Viimeksi mainittua toimenpidettä nainen vielä empii. Kenen lääkärin ammattietiikka venyy moisiin toimenpiteisiin? Kun sukuelimien leikkaaminen ei ole länsimaissa uskonnollisista syistä sallittua, niin sitä saa tehdä kosmeettisista (?) syistä.

Ohjelmassa näytettiin, kun naisen huuliin pistettiin neulalla täytettä. Naisen jalat vähän vispasivat toimenpiteen aikana. Mahtoi tuntua kipeältä. Mutta kuten minulle sanottiin jo lapsena: kauneuden vuoksi kannattaa kärsiä. Silloin halusin välttämättä Shirley Temple -kiharat, jotka saatiin rullaamalla piikikkäät papiljottit hentoihin hiuksiin. Tulos oli kovin lyhytaikainen.


4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

"Muhkeat kuin pallojuustot" laittoi hymyilemään.
Ihmiset ovat pelottavan valmiita tekemään hyvinkin rajuja toimenpiteitä toivotun ulkonäön saavuttamiseksi.
Jotenkin ne täytepistoksetkin kuulostaa aika hurjalta, saati sitten järeämmät kirurgiset toimenpiteet.
Mihinköhän sitä itse olisi valmis.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kumman näköisi ovat usein nuo pistoshoitojen tulokset. Luin lehdestä, että nainen oli 24 vuotias. Näytti ikäistään vanhemmalta.

Pirstale kirjoitti...

Kuulin maanantaina joltain radiokanavalta, kun Siluetti-niminen kauneusklinikka mainosti rintojensuurennusleikkauksia. Jo on aikoihin eletty, jos niistä on tullut niin arkipäiviäisiä, että niitä mainostetaan radiossa!

Unknown kirjoitti...

Ittensä silpominen on mun mielestä sairasta, tai myrkkyjen pumppaamiin nahkaan siks, et joku paikka pullistus.