lauantai 14. heinäkuuta 2018

Eipä muuta tänäänkään

Kuuntelin lenkillä kuunnelmasarjaa Gösta Sundqvistista, joka vaikutti sarjan perusteella hankalalta tyypiltä. Olisiko Leevi and the Leavings tehnyt yhtään levyä, jollei bändin rumpali olisi laittanut salaa biisiä Mitä kuuluu Marjaleena Love recordsiin.

Kun thaimaalaiset pojat pelastettiin luolan uumenista, ovat jotkut vähätelleet iloa sanomalla "Välimerelläkin kuolee niin paljon pakolaislapsia" tai "Japanissa kuoli melkein kaksisataa ihmistä". Se olisi sama, kuin päivystyksessä sanottaisiin, että emme ota tätä vatsakipua potevaa lasta tänne, kun maailmassa kuolee niin paljon lapsia ripuliin.

Eilen kävi vieraita, jonka jälkeen Kerttu nukkui koko yön minua herättämättä. Luontokappaleella on yksinkertaisesti tylsää seurassani. Outoa.

On niin hyvä ilma, että lähden kaupungille ja lapseni kanssa johonkin syömään. Eipä muuta tänäänkään.

1 kommentti:

sorvatar kirjoitti...

Myös sarjaa kuunnelleena, tuli vaikutelma todella vaikeasta (lahjakkaasta)henkilöstä, ja nämä ominaisuudet maksoivat hänelle elinvuosia. Loppuvaiheissa kova stressi ja kova kuntoilu päättyivät sydänkohtaukseen. Ehkä, jos hän olisi kyennyt antamaan periksi sen verran, että verovelat olisi kuitattu, sydänkin olisi jaksanut pidempään, mutta silloinhan hän ei olisi tietämämme Gösta. Hän kuitenkin ilmeisesti olisi halunnut elää ja kovalla kuntoilurääkillä hoiti itseään loppuvaiheissa. Ei helppo kohtalo mestarilla eikä bändikavereilla, jotka myös olisivat halunneet maksaa velkojaan. Hyvä ihailla kaukaa, onni kun ei ole tarvinnut työskennellä hänen kanssaan.