torstai 26. heinäkuuta 2018

Glamour

Hoidatutin jalkani Salon Kosmetyczny Glamourissa. Kirkkaanpunainen kynsilakka ei ollut vielä kunnolla kuivunut kun pistin sandaalit jalkaani, joten varsinkin isovarpaiden kynnet menivät tärviölle. Ostin Lidlistä kynsilakkaa, joka ei ollut ihan samanväristä kuin alkuperäinen ja lakkasin piloille menneet kynnet uudelleen. Värieroa ei ihan hirmuisesti huomaa.

Slubice nimen toisessa kirjaimessa on vino poikkiviiva ja kirjain lausutaan vähän kuin V.  Ettäs tiedätte jos Slubiceen joskus matkustatte.

Jalkojenhoitajani Monika oli asunut neljä vuotta Dublinissa, joten hän osasi englantia. Hän  työskenteli Mäkkärissä ja hankki rahaa oman yrityksen perustamista varten. Nyt hän pitää kauneushoitolaa yhdessä kahden ystävänsä kanssa. Monika vastustaa tiukasti maahanmuuttoa kuten "kaikki puolalaiset" kuulemma tekevät. Sain ravintolasuosituksia ja hän ehdotti puistoa, josta löytyy maauimala, urheilukenttä ja talo, jossa Hitler on käynyt, jos jalkahoitajaa uskotaan ja miksei uskottaisi.

Istuimme eilen kämppiksieni kanssa Havana-baarin terassilla, oli kuumaa, pimeää ja sisällä ravintolassa tanssittiin salsaa.

Ei kommentteja: