perjantai 20. heinäkuuta 2018

Virkattu ampiaispesä

Eilisessä Hesarissa kerrottiin naisesta, joka ei ole vuoteen ostanut mitään itselleen (ruokaa tietysti ja puhelimen rikkoutuneen tilalle). Jutun kuvituksessa kylppärin hyllyssä seisoi purkkeja, joissa oli naisen itse valmistamaa kosmetiikkaa.

Pohdimme eilen erään ystävän kanssa samantyyppistä ostolakkoa, joka muotoutui lakkoneuvottelujen jälkeen tällaiseksi: kirjat ja pesuaineet jätettiin lakon ulkopuolelle ja ostamattomuuden aloitusta siirrettiin syyskuulle ja kestoa lyhennettiin puoleen vuoteen. Nämä loivennukset kertovat luonteenlujuuden puutteesta ja rakkaudesta kirjoihin.  Emme myöskään halua pestä hiuksiamme ruisjauhon ja soodan sekoituksella.

Eilisessä kyläpaikassa ampiaiset piinaavat asukkaita, joten lupasin virkata tekoampiaispesiä, jotka kuulemma karkoittavat ampiaiset. Otukset luulevat, että kyse on aidosta asunnosta ja tekevät oman kämppänsä kauemmaksi.

Tarjosin Kerttua eilen pariinkin uuteen kotiin, mutta yöllä valvova kissa ei kelvannut kenellekään. Kerttu ilmeisesti aavisti aikeeni, sillä se ei herättänyt minua viime yönä kertaakaan.1 kommentti:

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Kerttu voi tulle meille. :)