torstai 17. marraskuuta 2011

Ah, ihana tohtori Paul Andersson

Valvira on perinteisesti selvitellyt potilaiden valituksia lääkäreistä, jotka ovat puhuneet heille ikävästi, mutta vaikuttaa siltä, että ylilääkärin epäily alaisen ammattitutkinnon aitoudesta ei ole tullut loppuun asti selvitellyksi. Täytyy myöntää, että moni lääkäri kokee pientä vahingoniloa, kun valvontaviranomaiset joutuvat koville. Heidän antamansa huomautukset terveydenhuollon ammattilaisten toimista ovat joissain tapauksissa tuntuneet epäoikeudenmukaisilta.

En ymmärrä alkuperäistä nyt jo peruttua päätöstä, jonka mukaan valelääkärin resepteillä olisi voinut edelleen hakea lääkkeitä apteekista. Hämmästelen myös viranomaisten lausumia, joiden mukaan valelääkärit eivät ole aiheuttaneet mitään haittaa. Mihin sitten kallista koulutusta tarvitaan? Henkilön, joka kykenee ilman koulutusta toimimaan lääkärinä täytyy olla persoonallisuudeltaan poikkeuksellinen, kouluttautunut lääkärikin kokee usein työnsä raskaaksi ja vaativaksi.

Lopetan tähän tämän valelääkäriasian kommentoinnin ja siirryn iloisempiin asioihin. Kerron ihanasta tohtori Paul Anderssonista, joka on lähestynyt minua viesteineen. Julkaisen tässä alun hänen miellyttävästä yhteenotostaan:

Hyvää päivää rakas!
 
Miten sinä ja perheesi? Toivon kirjeen kokoontuu sinua parhaiten tuulella tänään. Nimeni on tohtori Paul Anderson, Operation / aluetoimisto Head Manager Egg Banking Oyj Lontoossa. Päätin hakea huippusalainen / luottamuksellista yhteistyötä teidän kanssanne toteuttamista liiketoimista käsitellä tässä kuvatut-alle meidän molempien edun.


Otan pikimmiten yhteyttä tohtori Paul Anderssoniin yhteisen bisneksen käynnistämiseksi.


Takaiskujakin on viime päiviin liittynyt. Keitin lauantaina kahvia mutteripannulla (minulla oli vieras). Jos "mutteria" ei kiristä riittävästi, kahvi roiskuu hellalle ja keittiön seinille. Kahvitahrojen hinkkaaminen metrin säteeltä hellasta on kettumaista. Olen lauantaista lähtien yrittänyt irroittaa pannun osia toisistaan siinä onnistumatta. Tänään mutteripannun kansi jäi käteeni. Minun on hankittava uusi espressopannu.

4 kommenttia:

Divine kirjoitti...

Munapankkitoiminta on epäilemättä tulevaisuuden bisnes!

Heidi kirjoitti...

Laitoin saman tekstin FB:iin ja gynekologi kursskaverini kommentoi ja epäili munasolujeni nykyistä tasoa. Nyt huomasin, että tohtori on Anderson yhdellä ässällä.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Se hiukan ihmetyttää, että tohtori Anderson ei ole liittänyt mukaan tilinumeroaan!

Sinne voisit tallentaa summat sievoiset joiden turvin hän alkaisi toteuttaa yhteistä intohimoanne.

Heidi kirjoitti...

Hän tiedusteli yhteystietojani.