maanantai 21. marraskuuta 2011

Exlucive

Päivä on ollut  täynnä vastoinkäymisiä. Olen menettänyt Stockmannin Exlucive-kanta-asiakaskorttini. Ostosteni määrä ei enää riittänyt siihen, vaan joudun tyytymään jatkossa perustason korttiin. Surusanoman tuonut kirje kertoo, että jos nyt alan ostaa enemmän saatan taas saavuttaa tuon exluciivisen tilan.

Katselin eilen Ylen Areenalta Rouva ruudun musiikkihistoria-ohjelmaa . Ohjelmassa näytettiin pätkiä 70-luvun musiikkiohjelmista.

Toivotaan, toivotaan ohjelma tuli muistaakseni sunnuntaisin. Laulut tulkitsi artistin vieressä voimakkaasti eläytyen viittomakielen tulkki. Ohjelmasta selviää, että Matti ja Teppo ovat oikeasti olleet joskus nuoria. Katri Helena näytti samalta kuin nyt vaikka aikaa on kulunut yli kolmekymmentä vuotta. Taustatanssijoille oli puettu päälle pastellisävyiset housupuvut, joiden lahkeet liehuivat ihanaisesti alaspäin leventyen. Ohjelman nähtyäni tajusin miten suuri juttu oli sellaisten artistien kuin Juice ja Pelle Miljoona ilmaantuminen oli.


4 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Otan osaa exclusive-menetyksesi johdosta.

Olenkohan minäkin ollut joskus nuori, jos Matti ja Teppokin ovat?

Heidi kirjoitti...

Kiitos osanotostasi. Sinä olet ollut nuori. Minä olen vieläkin (tähän pitäisi laittaa hymiö, mutta kun olen päättänyt,etten niitä käytä.

Anonyymi kirjoitti...

Katri-Helena on lienee käynyt plastiikkakirurgilla. Aika kamalaa kun näyttää samalta kuin vuosikymmenet sitten.

Anonyymi kirjoitti...

plastiikka = plastic = muovi. Niin kuvailevaa...hymiö t. sama