tiistai 29. marraskuuta 2011

Siunattu naru

R antoi meille kirjoituskurssilaisille joululahjaksi thaimaalaiset narut. Naruja oli siunaamattomia (kauniimpia) ja siunattuja (rumempia). Minä valitsin siunatun narun, sillä olen syvällinen ihminen, arvostan sisältöä, en koreaa ulkokuorta.

Minun piti mennä konserttiin ystävän kanssa, jolle uskalsin vasta tällä viikolla kertoa lippujen kohtalon (hain varatut liput pari päivää liian myöhään, enkä saanut niitä, en kiroilemalla, en maanittelemalla, lahjoa en Tampere-talon lippumyyjää yrittänyt). Koitin lievitellä töppäystäni ehdottamalla vaihtoehtoisia ajanviettotapoja. Tänään siunattu naru yllättäen järjesti meille liput (M:n poika hieman auttoi, samaten Huuto Net).

Siunatun narun voi solmia ranteeseen, mutta miten on suihkun laita, kestääkö siunaus vettä ja suihkuvaahtoa. Kylpyhuoneen seinälle on laitettava naula, johon voin ripustaa siunatun narun. Yhden naulan yläpuolella lukee nimeni, toisen yläpuolella Vieras ja kolmannen Siunattu Naru.

Kirjoitin kurssilla syvällisen tarinan nimeltään Rouva näkkileipä. Saan siitä Finlandiapalkinnon, sillä onhan minulla nyt siunattu naru.

Blogiini on löydetty hakusanoilla Rehevä perse, Alaston näyttelijä, Alaston näyttelijä blogi  ja Nelikulmainen valkoviinipullo.

2 kommenttia:

Sateenkaarenmaa kirjoitti...

Onnea etukäteen siitä finlantia-palkinnosta.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitos kovasti onnitteluista.