perjantai 19. heinäkuuta 2019

FOMO

Luen lomapäivityksiä facessa ja minut valtaa joku niin hieno kuin Fear Of Missing Out, FOMO. Mistä jotkut sen kaiken lomatoiminnan edes keksivät? Luin kirjastossa hädissäni Aamulehteä vinkkejä hakien, enkä löytänyt muuta kuin Tammerfestin ja ne ikuiset Eput ja Popedat. Onhan niitä nähty ja kivaa oli, mutta paljonko tykkäyksiä niillä heruu?

Porraskäytävässäni on vuosia kukoistanut kiinanruusu. Pari viikkoa sitten huomasin sen menettäneen elämänhalunsa. En kestänyt seurata kasvin hiljaista hiipumista vaan otin huonekasvin elvyttämisen elämäntehtäväkseni, kaadoin ruukkuun vettä ja Substralia. Nyt masentuneina roikkuneet lehdet ovat terhakoituneet ja elämälläni on tarkoitus. Epäilen kasvia hoitaneen naisen joko muuttaneen pois tai matkustaneen johonkin ja kasvin jääneen heitteille. Mihin tästä voi ilmoittaa?

Tänään lähden minäkin pienelle matkalle Vilnaan ja jätän kiinanruusun.  Ensin seilaan Tallinnaan, yö laivalla ja sitten reittibussilla Vilnaan (bussimatka kestää vain yhdeksän tuntia). En ole ehkä ihan järjissäni. Minulla on jatkuvasti sellainen olo, että joku tässä menee pieleen. Liput tai hotelli ovat väärille päiville varattuja tai sitten jotain muuta. Matkustan yksin, joten on vaan pärjättävä. Otan läppärin seurakseni ja kerron matkastani lähes reaaliaikaisesti jos siltä tuntuu.

Ovet on monessa lukossa ja kissalla hoitaja, joten ei kannata tulla hakemaan näitä kissan raapimia huonekaluja, eikä valittaa mihinkään virastoon Kertun heitteillejätöstä.

Ei kommentteja: