maanantai 1. heinäkuuta 2019

Älykäs patja

Sain tilaamani petauspatjan. Sen mainostettiin olevan älyvaahtopatja,  paksuutta patjalla on peräti 8 senttiä ja se on 160 senttiä leveä.  Muistin sänkyni mitat väärin, sen leveys ei olekaan 160 vaan minulla on teinisänky (140 cm leveä). Patja siis roikkuu hieman yli sängyn laitojen, mutta eihän kaiken tarvitse olla niin viimeisen päälle.  Sisustuksessa on hyvä olla pientä rosoa. Jälkikäteen tuli mieleen, että järkevä ihminen mittaisi sängyn ennen kuin ostaa patjan.

Patja ei sitä paitsi vaikuta erityisen älykkäältä, eihän se muuten tyytyisi olemaan pelkkä patja vaan pyrkisi yliopistoon.

Heinäkuu on vuoden hankalin kuukausi, sillä heinäkuulle kasautuu kohtuuttomia odotuksia.  Suomalaiset piileskelevät mökeillä hyttysten syötävinä. Kunnollisia elokuvaensi-iltoja säästellään syksyyn. Pitää viettää aikaa ulkona, eikä ole soveliasta maata sohvalla. On pakko nauttia. Heinäkuu on kesän sateisin kuukausi vaikka tästä tosiasiasta pyritään vaikenemaan.

Elokuussa jo vähän helpottaa. Lehdissä ryhdytään mainostamaan koulureppuja. Kulttuuritapahtumat palaavat sinne mihin ne kuuluvat, kaupunkien keskustoihin. Työväenopiston ohjelma julkaistaan.  Ihmiset kyllästyvät perheenjäsentensä seuraan ja haluavat tavata muitakin ihmisiä. Aloitetaan kaikki ne harrastukset, jotka viimeistään marraskuussa lopetetaan. 2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Meillä kyllä Työväenopiston ohjelma julkaistiin jo ja ilmoittautuakin piti 17.6. klo 11. Sain rynnittyä netissä itselleni paikan molempiin aiempiin vesiurheiluryhmiini. Joskus paikan saanti on ollut minuuteista kiinni.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Täällä ilmoittautuminen alkaa 1.8 tarkistin tänä aamuna kun luin tuon.