lauantai 9. lokakuuta 2010

Miesten vessa


Onneksi en ole mies, joutuisin käymään miesten vessassa. Olen kuullut,että ne ovat siivottomia, kusilaikkuja lattialla. Siellä on kamalia pahanhajuisia kouruja, joihin virtsataan. Tämä tapahtuu kaiken lisäksi yhteisöllisesti. Kun sain pojan niin säälin häntä kahdesta syystä: hän joutuu käyttämään miestenvessoja ja käymään poikien liikuntatunneilla. Ainakin meidän koulussamme huhuttiin, että poikien jumppamaikalla oli natsitatuointi. Toisaalta miestenvessoihin ei ole jonoja ja miehillä on suurempi rakko. Lienee kehittynyt evoluution myötä: miehet voivat juoda enemmän olutta käymättä vessassa.

5 kommenttia:

Lasse kirjoitti...

Tuo yhteisöllinen aspekti on luonut ilmiön nimeltä ujo pissa, josta jotkut kärsivät.

Itseäni ahdistaa lähinnä se, etteivät jotkut pese käsiään wc-käynnin päätteeksi. Minunkaan työpaikallani, joka nyt kuitenkin liittyy kansanterveyteen aika oleellisesti.

Kaisa kirjoitti...

Olin kerran Tampere-talolla oopperaesityksessä, naisten vessaan 40 naisen jono, miesten vessa tyypillisesti jonoton. Kello soi näytöksen alkamista. Arviolta 77-v tyylikäs jakkupukuinen rouva suoristautui ja korotti äänensä: "Naiset! MIESTEN VESSAAN! Näytös alkaa!" ja lähti menemään edellä. 20 naista seurasi kyselemättä. Kriisitilanteen johtajuutta.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Tamperetalon miestenvessat ovat todennäköisesti hyväntuoksuisia. Olen itsekin ns. hätätilanteessa käyttänyt miestenvessaa.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Eräs henkilö muuten sanoi, että se joku Kaisa sinun blogissasi on tosi hyvä tyyppi. Sanoin, että niin on.

Kaisa kirjoitti...

Onneksi on huivi naaman edessä, ei näy että punastuin.