maanantai 18. lokakuuta 2010

Suoraselkäisyys

Minua ärsyttää Aamulehden opettavaiset itsestäänselvät ohjeet: käytä pimeällä pyöräillessä valoa, talvella kadut saattavat olla liukkaita ja pue pipo päähän pakkasella. Joka talvi revitellään sillä kuinka lumimyrsky yllätti autoilijat.

Ihailen kisun suoraselkäisyyttä. Laitoin kuppiin Lidlin kissanruokaa, kisu kävi haistamassa einettä puolen metrin päästä ja perääntyi. Kisuni on kulinaristi, en vain ole vielä saanut selvää mistä se pitää.Olen kokeillut tuoretta lohta, raakaa paistijauhelihaa ja n. kymmentä eri kissanruokamerkkiä. Mieluiten hän nauttii kuivamuonaa, mutta sitä ei saisi koko ajan antaa, kisulle saattaa tulla munuaiskivet. Rainbow kissanruoka meni, muistaakseni lihaa kastikkeessa. Aterian on oltava pienessä annospussissa ei purkissa. Luonnossakin kissaeläimet taitavat pärjätä useamman päivän ravinnotta. En enää muista mistä pirkuleen kaupasta sen Rainbow-muonan ostin.

Minunkin on sanottava sanani tähän homokeskusteluun. Minusta se on täysin turhaa. Ne, jotka ovat sitä mieltä, että Raamattu on sanasta sanaan totta eivät mielipidettään muuksi muuta. Fundamentalismi on minulle täysin käsittämätöntä. Kuvitelkaa Suomi, jossa kristilliset olisivat ainoa puolue ja Päivi Räsänen pääministeri.

P.S. Kisu syö Lidlin ruokaa. Se ymmärtää, että joskus on annettava periksi. Tämä on se hetki.

1 kommentti:

Zepa kirjoitti...

Rainbowta saa S-ryhmästä.

Niitä raksujakin on erilaisia, esim. myös munuaispotilaskissa (kuten mun Musta) voi syödä spegiaaliraksuja joita voi ostaa eläinlääkäriltä ja semmoisesta apteekista, jossa on eläin(lääke)ruokaosasto.