torstai 30. kesäkuuta 2011

Kehu optikkoasi

Näin kadulla optikon, jolta ostin silmälasini. Kehuin häntä vuolaasti, sanoin hänelle, että lasini ovat suloiset ja että ne ovat herättäneet ihastusta. Kotona muistin, että minä itse huomasin kehykset ikkunassa, avasin liikkeen oven ja sanoin: haluaisin ostaa nuo ikkunassa olevat silmälasit.

Levitin eilen valkoista pyykkiä kuivumaan. Laitoin pesukoneeseen ihan ehdottomasti ainoastaan valkoisia vaatteita, mutta nostin koneesta valkoisten hepeneiden joukosta tummansinisen tunikan.  Asunnossani tapahtuu jotain yliluonnollista. Joku haluaa nöyryyttää minua tunkemalla väärää pyykkiä oikean pyykin sekaan.

Minulla on huomenna meno, jonka vuoksi töistä on luikahdettava tavallista aiemmin.Siirsin siis huomisia töitäni tälle päivälle, jolloin listaani tuli tyhjää. Siihen tyhjään tilaan oli ujutettu uutta työtä. Jos nyt joku työpaikkani sairaanhoitaja löytyy kolkattuna, niin olen epäilyksenalainen. Töistä lähtiessäni uhkailin heitä: jos joku laittaa huomiselle vielä jonkun potilaan niin tapan sen (siis hoitajan en potilasta).

Ei kommentteja: