keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Rööperin Taidesalonki

Bloggeri ei tee mitä minä haluan. Yritin liittää tähän saamani näyttelykutsun, ei onnistunut, ihan kettuillessaan poisti muut tekstit sivulta. Nyt ei huvita mikään.

Sain kutsun tekstiilitaiteilijan näyttelyyn, tapasin hänet vajaa kaksi vuotta sitten lentokoneessa. Istuimme molemmat business-luokassa, jonne meidät oli ylennetty rahvaanpuolen ruuhkaisen tilan vuoksi. Näytimme molemmat siltä, että emme todennäköisesti aiheuttaisi häiritsevää meteliä tai hajua niille, jotka olivat hankkineet kalliimmat liput. Nautimme tyytyväisinä shampanjaa. Nainen matkusti Beniniin mennäkseen naimisiin paikallisen kuvataiteilijan kanssa. Vietimme mielenkiintoisen keskustelutuokion ja nyt sain siis näyttelykutsun.

Rööperin Taidesalonki 13.7.–7.8.2011

Victor Amoussou ja Leea Pienimäki-Amoussou
SILTA - BRIDGE - PASSERELLE II
suomalais-afrikkalaisen kulttuurivaihdon hedelmiä


Jyväskylän kaupunkiin on laadittu uusi liikennesuunnitelma, jossa jalankulkijat ja pyöräilijät ovat etusijalla. Kun Tampereella kehitetään pyöräilyä niin maalataan pyöräteihin valkoisia viivoja. Nyt katkoviiva on maalattu Puutarhakadun pyörätielle korttelin matkalle. Kiitos Tampere!Ei kommentteja: