sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Vinyyli-ilta

Kuuntelin eilen vanhoja vinyylilevyjä mukavassa seurassa. Vinyyleissä on oma tunnelmansa kaikkine rahinoineen. Vinyyli on esineenäkin kiehtova ja nostalginen.

Tein tänään sen, mistä olen vannonut välttyväni. Kävin vapaapäivänä töissä (täytyy myöntää, ettei tämä ihan ensimmäinen kerta ollut). Tein hommia reilun tunnin, jotenkin helpotti, tekemättömät työt lakkasivat painamasta harteita. Toimitilamme ovat vähän syrjässä muusta, tyhjissä tiloissa liikkuminen tuntui aavemaiselta. Minulle tuli kiusaus kokeilla pyörätuolilla ajoa, en sitä kuitenkaan tehnyt.

Kävelin töistä Rauhaniemen uimarannalle, jossa oli muutama saunoja, minä ja yksi sorsa. Vesi oli virkistävää (14 astetta). Pettymyksekseni kioski oli kiinni enkä saanut perinteistä höyrymakkaraa.

Ystäväni V  kirjoitti Aamulehteen erinomaisen mielipidekirjoituksen koskien kaupungin likaamista. Kirjoitus  julkaistiin. V kertoi, että hänen miehensä oli lähettänyt kerran kyseiseen lehden yleisönosastoon kirjoituksen, joka alkoi "Vastenmielinen lehtenne julkaisi uutisen...". Ei julkaistu.

Ei kommentteja: