tiistai 21. helmikuuta 2012

Pihvi

On hauska lukea, millä hakusanoilla blogiini on eksytty. Sitkeästi toistuva hakusana on "alaston näyttelijä". Viimeksi ihmetystäni herätti haku "Mikko Alatalon eroottiset laulut". En meinannut saada unta kun mietin, mitä eroottisia lauluja mies on tehnyt.

Aloitin paastonajan syömällä pihviravintolassa (pihviliha oli kuljetettu Tampereelle Australiasta asti) kolmen ruokalajin illallisen. Ravintoiloitsija muuten ilmaisi Aamulehdessä, ettei voisi kuvitella seurustelevansa naisen kanssa, joka olisi kasvissyöjä. Mies kuulosti haastattelun perusteella sovinistilta. Ilmankos minulla oli aterian jälkeen oksettava olo.Paljastan tässä yhdessä kappaleessa, että olen epäeettinen, epäekologinen ja täysin selkärangaton nainen. Synnintuntoa sentään vielä vähän on. Sellaista kirkkoon kuulumattoman synnintuntoa, mutta kuitenkin. Ateria oli sinänsä varsin maukas. Creme Brule tarjoiltiin kolmesta pikkuruisesta kiposta (appelsiini, mokka ja suklaa).

Vatsa täynnä australialaista pihvilihaa pohdin  yhtä kirjoitusjuttua koko yön. Nyt väsyttää. Harkitsen jonkun rentouttavamman harrastuksen hankkimista.

Kirjoitin kaiken lisäksi juttua naisesta, joka vihaa miehiä ja valehtelee.Tarina on mielestäni hyvä, ainoa ongelma on se, että tarina on totta ja siihen liittyy myös KELAn huijaaamista, joten sitä on vaikea koskaan missään julkaista. Ei sen puoleen, että sen joku haluaisi julkaista, joten ongelma on lähinnä teoreettinen.


6 kommenttia:

AuvoT kirjoitti...

Yksi ruotsalainenkin kirjoitti aiheesta "miehet jotka vihaavat naisia" ja menestyi mukavasti. Eiköhän tarina toisinpäinkin saisi suosiota.

Tosijutut ovat parhaita.

Heidi kirjoitti...

Ei taitaisi olla menestys tämä minun juttuni.

Kirsti Ellilä kirjoitti...

Kyllä trikoo on riskillä ruma, lauloi Mikko Alatalo joskus. Eikös se ole aika eroottinen laulu?

Anonyymi kirjoitti...

Haha, kiitos vaan vahingon kiertämään laittamisesta, tuskinpa nukun minäkään kun mietin Mikko Alatalon eroottisia lauluja! No, laittaahan hän suihketta kainaloon jossakin rallissa. Ja ahonlaidassakin kuljetaan ilman paitaa. Että onhan noita - siitä trikoolaulusta puhumattakaan! :D

t. Marjut

Heidi kirjoitti...

Ahonlaita taitaa olla Junnu Vainion:)

Anonyymi kirjoitti...

Ai, heh :) No ehkä Mikko Alatalo voisi silti laulaa senkin eroottisella kokoelmallaan. Onhan se pohjimmiltaan kuitenkin topless-kappale!

t. Marjut