keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Alex, Barry, Brandon ja muut

Instassa minua seuraavat sellaiset tyypit kuin Alex, Barry, Brandon, Coffey, Carter, Cristoforo, Daniel, Dave, Harvey, James, Jason, Moris, Robert ja Smith. Kaikilla heillä on jämerät leuat, paksut lainehtivat hiukset, lämmin katse ja ehtymätön kiinnostus kännykällä ottamiini Tampere-valokuviin.

Työkaverimme jäi tänään eläkkeelle. Söimme työnantajan tarjoamaa kermakakkua ja joimme kahvia. A sai työnantajalta kaulakorun ja meiltä lahjakortin (johonkin urheilukauppaan kai). Juhlakalu oli (tai ei kai se taito heti häviä) ilmiömäisen nopea konekirjoittaja, joka samalla vähän korjaili meidän sanelijoiden virheitä. Halasin häntä ja hän kävi vielä kerran halaamassa minua ennen työpäivän päättymistä. Saattaa olla, ettemme enää koskaan tapaa toisiamme, sillä en ole ikinä nähnyt häntä työpaikan ulkopuolella. A oli kiusaantunut saamastaan huomiosta.

Sivarimme oli pukenut juhlan kunniaksi ylleen kukikkaan paidan, samaa sävyä olevan rusetin, tummanharmaan liivin ja mustat farkut. Onneksi on sivari.

Ostin Lidlistä hihattoman kesämekon, sovitin sitä kotona ja totesin liian suureksi. Palautin sen seuraavana päivänä kauppaan ja mekkoa kassahihnalle asetellessani huomasin, että sen tummansinisessä kankaassa roikkui melko runsaasti kissankarvoja. Sain onneksi nypittyä hihnan edetessä suurimman osan karvoista irti leningistä.

Ei kommentteja: