torstai 10. toukokuuta 2018

Ruusuilta tuoksuvat roskat

Pidän ostoskassia aina mukana, joten muovikasseja ei enää kerry tiskipöydän alla sijaitsevaan kaappiin, joka oli aiemmin täynnä sinne mytättyjä kasseja. Koska roskat pitää pakata johonkin, käytän roskapusseina muun muassa leipäpusseja. Ne ovat niin pieniä, että roskatkin pitää viedä usein.

Hankin kaupasta roskapusseja ja huomasin, että tarjolla on myös hajustettuja versioita. Oli ihan pakko kokeilla ruusuntuoksuisia roskapusseja. Oikeat ruusut eivät välttämättä edes tuoksu ruusuilta, eivät ainakaan lähikaupasta ostetut Pirkka-ruusut. Näistä roskapusseista erittyy voimakasta ruusun aromia.

Kurkistin töissä käytävän ikkunasta ja näin katon reunalla tulevia jälkeläisiään hautovan lokin (kai tämä on lokki). Tuntui väärältä tuijottaa intiimiä perhetapahtumaa. Kuin kurkkisi naapurin ikkunasta.

Tein eilisen iltapäivän paperitöitä kollegan kanssa samassa huoneessa.  Keskustelimme lääketeollisuudesta, johon me molemmat suhtaudumme mielestämme terveen kriittisesti. Ehkä hieman paranoidisestikin. En usko, että kukaan on täysin immuuni kaupalliselle vaikuttamiselle. Se joka väittää muuta, ei ole miettinyt asiaa riittävästi tai on itselleen ihan pikkuisen epärehellinen.

Tästä tuli taas tällainen sekalainen luettelo kaikesta mitä tänä aamuna tuli mieleen. Vähän kuin roskapussin sisältö.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni kalalokki. Onnea pesintään!

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Pidän itsekin ruusuntuoksuisista roskapusseista, mutta en kahvin.