maanantai 14. marraskuuta 2016

Mikä on totta?

Kehonhuoltojumpassa on pari kertaa pyöritty punamustan lieriön päällä. Faskiat tykkäävät ja kohta venyn mihin vain. Pituutta tulee kymmenen senttiä lisää, sillä  faskiat eivät enää vedä kasaan. Yletyn vaivattomasti hattuhyllylle ja loikin pitkin askelin, joista kiristämättömillä faskioilla varustetut tyypit tunnetaan. Jumppaan osallistuu nainen, jonka nimi on Viljakukka ja toinen nimeltään Villiruusu. Ja kolme Mäkistä.

Olen koko illan ostellut junalippuja ja varaillut hotelleja ja maksanut kaikenlaisista lisäpalveluista kuten ateriasta kuuden tunnin lennolle. Ennen astelin matkatoimistoon ja matkatoimiston täti teki tämän kaiken puolestani. Suomalaiselle tämä uusi systeemi sopii. Ei tarvitse pyytää kenenkään apua.

En koskaan jaksa kirjoittaa ylös erilaisten palvelujen salasanoja, joten paljon aikaa kuluu uusien kirjain- ja numeroyhdistelmien tilaamiseen.

Donald Trump kiistää ilmastonmuutoksen ikäänkuin se olisi presidentin kiistettävissä oleva asia. Minä lennän vaikka ei pitäisi. Tieteellä ei ole mitään merkitystä vain valta ratkaisee mikä on milloinkin totta.

Eiköhän se ollut tässä. Pitää mennä suihkuun ja sulkea yöunet tuhoavat vimpaimet.

Ei kommentteja: