maanantai 7. marraskuuta 2016

Palautetta

Saimme palautetta poliklinikkamme nauhoittavaan puhelinpalveluun. Kuuntelimme vuorotellen kun mies huusi luuriin monta kertaa "V-tun huorat!" ja päälle muutamia muita käyttökelpoisia kirosanoja. Ei sanonut nimeään, mutta tunnistimme hänet melko varmasti äänestä.

Joku tuo kukkia ja joku haukkuu huoraksi.

Hain talvikengät vintiltä, sillä talveltahan tämä vaikuttaa, turha teeskennellä muuta. Omistan kahdet kauniit nahkasaappaat, mutta päädyn lopulta talven mittaan harmaisiin talvikenkiin, jotka ovat yhtä pitkät ja leveät. Niihin lättänöihin mahtuisi leveämpikin räpylä. Kyseisillä kengillä kaatuminen ei onnistu, ei sitten millään.

Palaan ihan pieneksi tuokioksi kirjojen myyntiin. Mitä muuta tuotetta kaupataan ilman mainostusta? Alkoholia toki, mutta kirja ei ole samanlainen välttämättömyyshyödyke kuin Koskenkorva vodka. Luullaan, että lukijat löytävät kirjan kaupan hyllystä, jossa se on piilotettu muiden kirjojen väliin. Odotetaan, että lukija tutkii kaunokirjallisuushyllyn kirjojen selkämyksiä ja huomaa että  "Juuri tämän minä haluan!"

Ei kommentteja: