maanantai 28. marraskuuta 2016

Personal trainer

Toimin tammikuun Roosalupilla Finlandia-ehdokas Riku Korhosen lämppärinä. Roosalupista tulee  mieleen Kuopion puhelinluettelo: K-kirjaimesta löytyi "Kyne", jonka perässä luki "katso Gyne" (lääkäriasema).

Roosalupilla joku paikallinen kirjailija esittelee lyhyesti itsensä ja teoksensa ennen illan varsinaista tähteä. Tapahtuma järjestetään Tammerissa 18.1. Jos olet kiinnostunut Riku Korhosesta ja hänen uudesta romaanistaan (Emme enää usko pahaan) niin kannattaa ehdottomasti tulla paikalle.

Tänään oli jumppa (viimeistä kertaa ennen joulutaukoa). Voisihan sitä kotonakin maata kapean pilatesrullan päällä jos viitsisi. Ei muuten ole ihan helppoa sillä rulla ei ole kantikas vaan kovin epästabiili. Jos ei pidä varaansa on vaara luiskahtaa lattialle.

Eläimiä voi kouluttaa erilaisiin tehtäviin. Jospa siis koulutan Kertusta täysin epäinhimillisen personal trainerin. Ohjaajan, jonka otsaan tatuoin  Urho Kekkosen julman aforismin "kaikki syyt jotka estävät sinua liikkumasta ovat tekosyitä". Personal trainerin, joka repii sohvalla makaajalta varpaankynnet irti ja paiskaa aamu-unisen ulos pakkaseen aamuviideltä, piilottaa pullat ja sallii vain rahkan ja puolukoiden lusikoinnin.

Ei kommentteja: