maanantai 23. tammikuuta 2017

Onnettomuus

Jumpasta tullessani kävelin yhden kaverini kanssa yhtä matkaa Tammelan halki. Farmarimallinen auto kääntyi Vellamonkadulta Tammelan puistotielle ja törmäsi liikenteenjakajalla (oliko oikea termi?) seisovaan suojatienmerkkiin, joka taipui kuin pajunvitsa, mutta ei noussut takaisin pystyyn vaan jäi niille sijoilleen makaamaan.

Kuski ajoi tien viereen, nousi autosta ja tarkisti oliko auton etupelleissä lommoja ja huristeli pois. Liikennemerkki jäi osittain suojatien päälle.

Kaverini laittoi rekkarin päässään sijaitsevaan muistioon ja soitti poliisille. Minä olen enemmän sellainen ei kannata puuttua toisten asioihin tyyppi. Näin kerran kun mies rikkoi kerrostalon alaoven lasin rautaisella ritilällä. Mietin puoli päivää mihin poliisin numeroon pitäisi soittaa. Olin tapauksen nähdessäni matkalla töihin ja kyselin työkavereilta soittaisinko vai enkö soittaisi. Ennen ruokataukoa rohkaistuin ja soitin, enkä saanut mitään erityiskiitoksia.

Jos näkisin autolautan keulavisiirin irronneen, miettisin että onko tämä nyt oikeasti mitään ja onko noloa mennä ilmoittamaan tällaisesta pikkuhaaverista laivan henkilökunnalle.

Ei kommentteja: