tiistai 2. huhtikuuta 2013

Arki lyö päähän kumivasaralla

Heräsin yskimään puoli neljältä yöllä ja nukahdin uudestaan viideltä. Tein työni huonosti ja minua harmittaa. Hain Kertun tyttären luota ja kuljetin neidin kotiin taksilla. Taksikuskin mielestä eläimestä olisi pitänyt ilmoittaa taksia tilatessa. Rahat kuskille kelpasivat. Kerttu motkotti miehelle koko matkan ajan, eikä antanut tippiä. Kuka muuten Suomessa antaa taksikuskille juomarahaa? Mersu ei edes hievahda alle kahdeksan euron.

Tytär oli allekirjoittanut vuoden työsopimuksen. Paperissa ei lukenut palkan suuruutta, kyse on oppisopimuspaikasta, mutta silti. Lapsella on töitä!

Teen huomista esitelmää ja yskin. En ymmärrä esitelmäni aiheesta juuri mitään. Yritän peittää asiantilan hupaisilla kuvilla.

Huomenna on päivystys. Tänään töistä lähtiessäni havahduin ajatukseen, että minähän voisin ilmoittaa, etten kykene päivystämään, sillä olen sairas. Tämä oli aivan uusi käänteentekevä havainto.

Kerttu kuuntelee kriittisesti esitelmääni. Sillä on lukuisia laadukkaita korjausehdotuksia.


6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

mitä rotua Kerttu mahtaa olla?

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Rag Doll. Sillä reppanalla on joku värivirhe. Minulla se on ollut puolitoista vuotiaasta.

anumorchy kirjoitti...

Israelissa taksin alkumaksu on noin 2.5 euroa. Ei kiva taksin ajajalle (mieheni) kun diesel ja auto maksaa suunnilleen saman verran kuin Suomessa.

Ja taallakin yskitaan ja raitaan jo yli 2 viikkoa, otan osaa!

Annelie kirjoitti...

Kerttu on laadukkaan näköinen kissa!

Unknown kirjoitti...

Kerttu on yhtä nätti kuin alamaisensa!

Eka lunssa kuutee vuotee, kuumetta vaan 39...

Paranemista sulle sinne, ei oo kiva olla kipee. :(

AuvoT kirjoitti...

Mulla on sen verran vahvat vitamiinit ettei flussat ole iskeneet 3:n vuoteen. Monivitamiinia, D:tä (50ug) ja B:tä lisäksi. Lisäksi sinkkiä ja magnesiumia. Ostin myös huvin vuoksi kromipurkin, mutta en ole huomannut sillä vielä mitään erityistä lisävaikutusta. Nuo vitamiinit on siis ollet 3 vuotta. Sitä ennen sairastin 2 kuumeflunssaa vuodessa niinkuin muutkin.

Eikös se olisi lääkäreiden hyvä suositella muutamaa vitamiinipurkkia potilaille niin elämä helpottuisi. Siis potilaiden. Lääkäri tosin voisi saada "hivenainetohtorin" maineen.