tiistai 23. huhtikuuta 2013

Liian iloista musiikkia

Menimme töiden jälkeen pitkästä aikaa S:n kanssa kuntosalille. Juoksin ensin matolla 600 m (lisään aina alustaan pienen kulman ja uskottelen juoksevani ylämäkeä). Sitten keräsin telineestä sen viheliäisen tangon harteilleni ja aloin kyykkiä, jolloin jotain mahdollisesti revähti takareidessäni. Kipu laantui kohtalaisen nopeasti. Saa nähdä miltä huomenna tuntuu. Jälkeenpäin istuimme jumppapallojen päällä juttelemassa.

Kotona heittäydyin torkkupeiton alle sohvalle nauttimaan raudan nostelulla ansaitusta levosta. Radiosta tuli tekopirteää Jeesus musiikkia, ja ikävä kyllä jäseneni olivat siinä määrin halvaantuneet, etten kyennyt nousemaan sulkeakseni toosan. Pidän hartaasta musiikista ja olen ehdottomasti passioihmisiä, mutta tämä oli makuuni liian iloista. 1700-luvun jälkeen on tehty vain vähän hyvää hengellistä musiikkia.

Lauantaina saapuu kylään kolme vanhaa ystävääni. Pyrimme kokoontumaan tällä kombinaatiolla kerran vuodessa. Tapaamme vuorotellen itse kunkin kaupungissa ja nyt on Tampereen vuoro. Ohjelmassa on Sara Hildenin taidemuseo ja Thomas Schutten näyttely (anteeksi Thomas, en jaksanut etsiä u-kirjainta, jossa on ne mustat täplät päällä). Taidemuseokäyntiin kuuluvat kahvit Cafe Sarassa. Sen jälkeen ovat vuorossa löylyt Rajaportin yleisessä saunassa ja lopuksi syömme luonani.

Nyt aion jatkaa Vallan Linnakkeen katsomista (osa 12). Tanskassa kuulemma jopa äänestysprosentti nousi sarjan myötä.

Ei kommentteja: