maanantai 8. huhtikuuta 2013

Gourmet

Luin kirjastolla Glorian horoskoopin, jossa mainittiin eilisen olleen tämän kuun onnekkain päivä. Tieto ei lataa suuria odotuksia loppukuulle.

Imagesta lukaisin Ruben Stillerin kolumnin, jossa käsiteltiin sosiaalista mediaa. Kävin sitä ennen syömässä Thai-ravintolan lounasbuffeessa, jossa on tarjolla joka kerta prikulleen ne samat sörsselit ja kevätkääryleet. Stillerin innoittamana päivitin FB:iin yksinsyömiseni. Yleensähän FB-kynnyksen ylittää vain ruokailu hyvässä seurassa, jolloin ruokakin on vähintään hyvää.

Taidan aloittaa pirullisen monimutkaisten ruokaohjeiden julkaisun blogissani. Eineen ainekset saisi vain tietystä kaupasta tai mieluiten muutamalta mahdollisimman kaukana toisistaan sijaitsevalta luomutorilta, maatilalta ja hallista. Kastiketta pitäisi keittää kokoon vähintään 24 tuntia ja tuolloin ei saisi hetkeksikään irrottaa otetta kauhasta, muuten liemi juoksettuisi käyttökelvottomaksi. Ruokalajeja olisi vähintään kuusi ja syöjinä joukko tieteen ja taiteen huippuja. Kylläpä olisitte kateellisia.

Minä nyt kuitenkin söin sen 8.90 thailajitelman ja luin samalla iltalehdesetä pariskunnista, jotka elävät avoimessa liitossa (saa pettää tai tässä tapauksessa avartaa seksuaalielämäänsä). Nimiä ei jutussa mainittu. Lehdessä kerrottiin myös, että Jenni Haukio oli saanut kakkua syödäkseen syntymäpäivänään.

Eilen blogiini ryntäsi satoja ihmisiä haulla "uusi lumi on vanhan surma". Tuo lukijaryntäys laimennee lähipäivinä.2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Fingerporin ystävätkö eivät olisi blogisi ystäviä? Minun piti aluksi kysyä siipalta selitystä, kun en sitten millään tajunnut sarjakuvan tulemisia ja muista kaksimielisyyksiä. Blogiasi ymmärrän tulkkaamatta.

t. MInna

Merja kirjoitti...

Toimittamassani lehdessä julkaistiin ruokapalstaa, jossa nuo mainitsemasi laatukriteerit täyttyivät. Puuttumaan jäi vielä erikoiset ruuanlaittovälineet ja -astiat. Ruuat näyttivät herkullisilta ja tiedän niitä ohjeiden mukaan tehdynkin.