sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Matkustusohjeita

Matkustin perjantaina Tarttoon (juna-ratikka-laiva-taksi-bussi) ja  tänään takaisin (bussi-ratikka-laiva-ratikka-juna). Matkustamisen kuuluu olla hankalaa. Pienenkin matkan jälkeen jaksaa muutama viikon tarpoa arjessa.

Viisaana itseään pitävät ihmiset antavat elämänohjeita vaikka niitä ei kukaan pyytäisikään. Annan teille kaksi matkustamiseen liittyvää neuvoa: menkää vessaan aina kun ilmainen, kohtuullinen eriö sattuu kohdalle ja syökää säännöllisesti.

Matkasta pitää luoda ihanneversio someen, rajata kuvista rakennustyömaat, Henkkamaukat ja Mäkkärit elleivät kyseiset yritykset löydy jostain epätodennäköisistä paikoista. Kuvia katsoessaan miettii olinko minä tuolla matkalla vai joku toinen minua parempi ihminen.

5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Siippa kyllä kuvasi kerran NYC:ssa roskia ja sotkuja. Jopa joulukortti tehtiin sitten yhdestä kuvasta, kun se pystyyn käännettynä muistutti kaukaisesti lumista kuusta.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Oikeanlaisia roskia saa olla!

Marjatta Mentula kirjoitti...

Mainio huomio siitä mitä matkakuvissa saa olla. Kuvauksellisesti rappeutunutta saa olla, kuten kauniita raunioita, mutta ei mitään keskeneräistä ja tylsää.

Olet matkannut ihanteellisesti, eli muuten kuin lentäen.

Minulla on nyt kahdet lentoliput hankittu, kohta Nizzaan ja syksyllä Roomaan, mutta sen jälkeen siirryn käyttämään laivoja ja maan päällä kulkevia kulkuvälineitä. Kyllä lentämisen haitallisista vaikutuksista pallollemme tiedetään niin paljon, että se pitää alkaa ottaa huomioon.

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Olen matkustellut vain armaassa Suomessamme, ihanan tuttua ja uudelleen voi käydä helposti.

Lapseni ovat kertoneet, ettei ulkomailla käynti ole sen kummoisempaa, kuin jos Lahtelainen kävisi tampereella ja siellä tuli työn puolesta käytyä teatteripäivillä useasti.

Nimetön kirjoitti...

Heh,mulla on iän kaiken ollut nuo samat matkustusohjeet. Olen opettanut ne lapsillekin. Matka menee aina mukavasti, kun muistaa noudattaa niitä.
T. Tuula