torstai 2. joulukuuta 2010

Ketä kiinnostaa?

En taida oikein olla orientoitunut aikaan enkä ehkä paikkaankaan. Eilen kampaaja mainosti minulle maanantaista vapaapäiväänsä. Ärsytti, mitä se sillä kehuskelee.Sitten hän alkoi jorista jotain itsenäisyyspäivästä. Annoin naiselle anteeksi hänen pitkäpiimäiset juttunsa taloremontista ja lähdin rallattaen kotiin. Olin saanut ylimääräisen vapaapäivän.

Tilaan Aamulehteä, tärkein syy on etusivun sääkuva, sen ansiosta tiedän mitä pukea päälle. Tiedän myös, että Vesa Keskisen kaunis nuori tyttöystävä haluaa mennä Vesa Keskisen kanssa kihloihin. Puutarhakadusta (miksi nimi on Puutarhakatu, eihän kadulla ole puutarhaa eikä mitään siihen viittavaa, ruma katu) halutaan tehdä Marsalkankatu. Kulttuurisivut ovat surkeat. Lehdestä puuttuvat laajat perusteelliset jutut vaikkapa kirjallisuudesta. Hesarissa saattaa runokirjasta olla puolen sivun arvostelu, Aamulehdessä kirja-arvostelut ovat postimerkin kokoisia. Ruokasivut ovat ihan kivat. En ymmärrä niitä Sunnuntai-ihmiset lisälehtiä perhepotretteineen ja juhlakuvineen. Ketä ne kiinnostavat?

Taas minä känisen. Ketä kiinnostaa.

2 kommenttia:

suhteeton kirjoitti...

Minäpä lopetin Aamulehden tilaukseni. Alkoi ärsyttää uutisointi vesakeskisistä ja jatkuvat asia- & kirjoitusvirheet. Maalaisen logiikalla tuon tason uutisvälineessä pitäisi olla kaksikin lausetta peräjälkeen ilman virheitä...

exme kirjoitti...

Minä koetilasin Aamulehden ilmaiseksi kuukaudeksi, kun muutin Tampereelle. Kun kulttuurisivujen suurimmat jutut käsittelivät Aku Ankan taskukirjoja ja linnan juhlien pukuja, päätin, että lehti ei ole minua varten. Kauhea kulttuurin musta aukko se kyllä on. En tajua miksi.