sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Tyhmä kysymys

Teen vielä yhden kysymyksen. Tämä on siis ihan yleisellä tasolla, ei mitään henkilökohtaista. Kun mies sanoo naiselle "olet kaunis" niin tarkoittaako kommentti:
a) nainen on miehen silmissä oikeasti kaunis
b) mies haluaa päästä naisen kansssa sänkyyn ja vähän kaunistelee totuutta tai peräti valehtelee
c) milloin mitenkin

6 kommenttia:

suhteeton kirjoitti...

Vastaus valintojen ulkopuolelta on:
d) riippuu niin sanojasta

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Unohdin tuon vaihtoehdon. Käsitykseni vastakkaisesta sukupuolesta ei taida olla kaksinen. Niputan heidän syyttä yhteen. Miehet ovat erilaisia kuten naisetkin. Lapsellista ajatella, että löytyisi joku yleisesti pätevä vastaus tähän typerään kysymykseen.

Niina kirjoitti...

Minusta tuo ei ole ollenkaan tyhmä kysymys vaan erittäin hyvä. Riippuu tietysti kuka mitenkin ajattelee kysymyksen luonteesta.

Minä kuulin viime viikolla samat sanat. Sanoja ei tahtonut sänkyyn kanssani, ainakaan sillä hetkellä.

Lasse kirjoitti...

Jos nainen on miehen mielestä ns. susiruma, niin tämä tuskin haluaisi sänkyynkään hänen kanssaan. Jotta b) voisi siis toteutua, a):nkin pitäisi olla jossain määrin totta, jolloin kysymys ei annetuilla vastausvaihtoehdoilla ole oikein mielekäs. Valintani on aikaisemman kommentin d).

Mutta mitä mies tarkoittaa, kun sanoo naiselle: 'olet elinvoimaisen näköinen'?

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Divine on lukenut tekstini tarkasti. Elinvoimaisen näköinen kommenttia käytetään todennäköisesti kauniin tilalla silloin kun ei kyseessä ole enää kaunis nuori nainen vaan keski-ikäinen yksilö, jota ehkä vielä jonkun mielestä kuitenkin kannattaa yrittää. Tai sitten se tarkoittaa vain ihan kirjaimellisesti elinvoimaista naista.

Anonyymi kirjoitti...

Elinvoimaisen sanoja on patologi.

(rah rah, kohtuullisen halvat huvit...)