sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vaalit

Tästä lähtien asioistamme sitten päättää mm. Kike Elomaa. Hiljaiseksi vetää. Kaikki haastatellut persut korostivat sitä,että Timo Soini puhuu kieltä, jota he ymmärtävät. Suomalaiset saavat sitä mitä ansaitsevat, siihen ei ole mitään sanottavaa. Masentaa. Menen nukkumaan.

4 kommenttia:

exme kirjoitti...

Kansan syvät rivit samaistuvat, kun heille sanotaan, että eihän kukaan tätä nykytaidetta ymmärrä. On helpompaa karsia pois kaikki, mitä ei ymmärrä (kuten maahanmuuttajat, taide jne.) kuin joutua itse muuttumaan.

Jotenkin hienoa, että joku tajuaa tämän, että juuri tätä Suomi haluaa: lupaa pysyä tietämättömänä ja muuttumattomana. Mieletöntä.

Minerva kirjoitti...

Suomalaiset pitävät erityisesti entisistä hyvistä ajoista. Siksi kansa äänestä muutosta, joka takaa mahdollisuuden pysyä kuitenkin entisellään ja muuttumattomana. Siksi myös äänestämme eduskuntaan entisiä urheilijoita, entisiä laulujia, entisiä julkkiksia, entisten poliitikkojen lapsia tai entisiä poliitikkoja. Vaihtoehtoisesti myös poliitikkojen entisiä vaimoja, tai entisten poliitikkojen nykyisiä vaimoja. Entisten entisetkin käyvät.

Heidi kirjoitti...

Kekkonen takaisin!

Anonyymi kirjoitti...

Olen hämmentynyt vaalituloksesta. Mutta se on sanottava, että perussuomalaisista olisin vähimmin peloissani Kike Elomaan takia. Olen seurannut hänen mielipiteitään erään tutun innostuksen takia jo vuosia - aluksi hyvin epäluuloisena ja sitten suureksi yllätyksekseni havainnut, että ihan järki-ihminen Kike on. En nyt tosin puolueensa takia häntä sentään äänestänyt olisi, vaikka vaalipiirissään asuisinkin, mutta ihan asiallinen ihminen on oikeasti. Hänen julkisuutensa aika on niin kaukana, että luulen suurimman osan äänestäjistä valinneen hänet muiden syiden takia. Olen joutunut tuttuni takia käymään jonkun kerran Kiken tilaisuuksissa ja ne ovat olleet yllättävän hyviä.