sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kansalaisaktivisti lepäilee sovalla ja ajattelee

Olen päättänyt ryhtyä mitään pelkäämättömäksi kansalaisaktivistiksi. Olen ottanut jo ensimmäisen askeleen radikalismin tiellä. Liityin tänään Tampereen pyöräilijöihin. Kuten ehkä joku tarkkasilmäinen on havainnut, minua kismittää se, että Tampereen liikenne on suunniteltu puhtaasti autoliikenteen ehdoilla. Nuori mies, jolle annoin tietoni, kehoitti minua hakeutumaan yhdistyksen hallitukseen. Tässä kohtaa laiskuuteni voittaa tarpeeni toimia meidän pyöräilijöiden hyväksi.

Olen myös päättänyt lopettaa Aamulehden kestotilauksen. Ikävä kyllä olen maksanut lehden tilauksen ensi heinäkuulle asti. V on jo tämän toimenpiteen tehnyt, viimeinen pisara oli ollut Aamulehden pääkirjoitus,  jossa kannatettiin yliopisto-opiskelun muuttamista maksulliseksi. M suunnitteli, että pitäisi perustaa nettiosoite, johon voisi vaivattomasti ilmoittaa, että aikoo lopettaa lehden tilaamisen, samaan tapaan kuin Eroa kirkosta osoite. Odotan jo huomista, jolloin voin ottaa yhteyttä lehteen ja lopultakin erota rakkaasta inhokistani Aamulehdestä. Koko lehtitalo  todennäköisesti romahtaa tekoni vuoksi.

5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kestotilauksen voi lopettaa kesken maksetun jakson ja ilmoittaa vain, mille tilille haluaa maksamansa rahat palautettavaksi. Jokin aika sitten päätin lopettaa itseni saastutuksen erääällä aikakauslehdellä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Hyvä. En saanut nimittäin vielä soitettua lehteen. Oli niin kiire kun oli se kampaaja. Olen kuitenkin tosissani, mittani Aamulehden suhteen on täynnä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Ei muuten onnistunut keskeyttäminen kesken maksetun jakson. Silti on hyvä mieli siitä, että sain tehtyä tilauksen lopetuksen. Nainen puhelinpalvelussa sanoi välittävänsä palautteeni.

Nimetön kirjoitti...

Jos keksisin, mitä aamukahvin kanssa lukisin, lopettaisin Aamulehden minäkin. Kirjat ovat liian vaativia aamulla. Jotain pitää lukea. Mutta Hyvä Elämä ja Hyvä Arki kyllä nostavat liian usein verenpainetta. Idiotteinako ne lukijoita pitävät?

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Minulle tulee Aamulehden lisäksi Hesari, en oikein edes ehdi lukea molempia lehtiä