maanantai 22. elokuuta 2011

Työ tunkee tajuntaan

Aamulehdessä oli näyttävä juttu Marisha Rasi-Koskisesta ja taas kerran erittäin positiivinen kritiikki Katariinasta. Hän kertoo saaneensa vertaistukea Viidasta. Yleensä olemme voivotelleet siellä kehnouttamme. Ehkä se on sitä tukea.Yksi meistä ei siis enää ole huono vaan monessa lehdykässä kehuttu esikoiskirjailija.

Viimeinen lomaviikko käynnistyi. Työasiat alkavat tunkeutua tajuntaani. T laittoi sähköpostia ja kyseli missä vaiheessa artikkeli on. Syyskuun puolivälissä on esitelmä, kyseessä on kyllä "vain" kongressiraportti, jonka hyväksi en ole tietysti vielä tehnyt mitään. Lokakuussa on kaksi esitelmää. Tällä viikolla on pistäydyttävä töissä ainakin lukaisemassa sähköpostia.

Nyt alkoi ahdistaa.

Yritin etsiä Katariinan arvostelua Aamulehden nettisivuilta linkittääkseni tänne. Nettisivut ovat täynnä pikku-uutisia kaikenlaisista väkivallanteoista. En haluaisi tietää. Sekä netti- että paperiversiossa on kuvauksia chilifestivaalien chilinsyöntikamppailusta ja siihen liittyvästä oksentelusta. Kaikki syömisellä ja juomisella kilpailu on vastenmielistä ja mautonta. Siihen verrattuna eukonkanto ja suojalkapallo ovat raikkaita tuulahduksia. Kaikesta huolimatta tuore chili on raikas, oivallinen mauste.

Ei kommentteja: