maanantai 1. elokuuta 2011

Nälkä

Kirjoitan tätä opiston aulassa, olen unohtanut mokkulan PIN-koodin, en ole käyttänyt sitä aikoihin. Tulin tänne Hki-Ähtäri pikavuorolla. Jostain syystä jo bussissa arvasin, ketkä ovat tulossa opistolle (kyllä koira koiran tuntee). Jäin bussista lukion pysäkillä, kysyin muilta bussista hypänneiltä, kuka on menossa opistolle, kaikki olivat (kuka muuten tulee Orivedelle matkalaukun kanssa). Aforismipajan vetäjä oli tällä reissulla kolmatta kertaa ja löysi suoran reitin.

Koko päivän olen kuunnellut opetusta ja nyt pitäisi vielä kirjoittaa kolme erilaista novellin aloitusta. Mitään ei tule mieleen. Sitäpaitsi on nälkä. Lähden etsimään kylältä syötävää ja inspiraatiota. Tuskin löydän kumpaakaan.

4 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Odotan innosta kihelmöiden mitä kerrot kurssista ja opistosta itsestään (tai Liinaharjasta)! Olin joskus muinoin siellä vuoden, ja ainakin nuo saapumisfiilikset kuulostavat tutuilta. Oli naurettavan helppo arvata kuka tulee kirjoittajalinjalle ja kuka kucvataide- tai musiikkilinjoille.

Heidi kirjoitti...

Liinaharja on näkemättä. Vielä.

Minerva kirjoitti...

En ole ihan varma, että onko siellä enää edes varsinaista Liinaharjaa. Saatan olla väärässäkin, mutta muistaisin että sen tilalla on jotain muuta.

Heidi kirjoitti...

En ole käynyt yhdessäkään kuppilassa. huomenna olisi kiva käydä, jos vaikka saisin jonkun houkuteltua seurakseni.