tiistai 6. syyskuuta 2011

Auringon säteen kulmakerroin

Istun tietokoneen ääressä, nökötän normaalistikin koneen ääressä tähän aikaan, mutta tällä viikolla koneen ääressä istumisesta puuttuvat potilaat. Kirjoitan anomusta saadakseni rahaa. Olen turhautunut, sillä olen melko vakuuttunut, että en sitä kuitenkaan saa. Käytän siis aikaaní kaikenlaisiin sijaistoimintoihin, kuten blogin päivittämiseen. Ei tätäkään kuitenkaan kukaan lue.

Työpaikallani on kaikki tarkkaan suunniteltua joulukuun loppuun saakka. Sairastua ei saa. Kuumeisen hengitystieinfektion voi varata aikaisintaan keväälle 2012. Vakavampaa sairautta kuten syöpää tai keuhkoveritulppaa ei pidä suunnitella sairastavansa ennen syksyä 2014. Mielellään kannattaisi laatia sairastamisen viisivuotissuunnitelma.

Aamulla pyöräillessä auringon säteen kulmakerroin oli toinen kuin heinäkuussä. Oli vaikea havaita vastaantulijoita, aurinko tillitti suoraan silmiin. Syksyisistä puista on sanottu jo kaikki kliseet, joten jätän sanomatta. Kauniita ne kuitenkin olivat syksyn väreissä. Tänään on kirjoituskoulutus paikassa, jonka sijaintia en tiedä. Seuraava onkin jo vakinaisissa tiloissa, vesi ja vessa vain puuttuvat, vessan korvaa joku Bajamaja. Saan jo tämän kirjoittamisesta pissavaivoja.

Ei kommentteja: