keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

En ole väsynyt

Olen hokenut kaksi päivää mantraa "En ole väsynyt, en ole väsynyt". Se alkaa hämmästyttävästi tehota: pumppasin eilen pyörän renkaat ja vein roskat. Pyörän kumien pumppaus käynnistyi hillittömällä kaappien penkomisella, pumppu löytyi siivouskaapista. Jalkapumpun hankin Anttilan tarjouskorista ja siihen kuuluu metallinen välikappale, joka keirretään pyörän venttiiliin. Kyseinen osa löytyi luonnollisesti korurasiasta. Joillakin ne ovat tarvittavat tavarat aina oikeilla paikoillaan.

Kinastelin erään potilaan kanssa lääkkeen aloittamisesta. Minusta se olisi pitänyt käynnistää, hänestä taas ei. Hän oli tähän mennessä saanut sivuvaikutuksia jokaikisestä rohdosta. Moni lukee sivuvaikutuslistan oikein suurennuslasin kanssa. Kun ensimmäinen pilleri laskeutuu vatsaan veden kera,  alkaa nahkaa kutittaa, päätä särkeä, vatsaan koskea, huimata, väsyttää, tykytyttää, oksettaa, hiukset irtoilevat tukkoina, ruoka ei maistu, ruoka maistuu liiaksi, yöunet katoavat, kädet hikoavat, suu kuivuu, sylkeä valuu, pistelee, puuduttaa eikä seksi enää kiinnosta (päinvastaisesta ei kukaan ole toistaiseksi valittanut). Minkäpä sille sitten mahtaa. Olen itse ihan samanlainen. Onneksi olen ollut toistaiseksi terve.

Kotimatkallani tuli vastaan runoilija, nahkatakki repsotti auki. Mies näpersi jotakin hyvin intensiivisesti. Lähempää katsoen runoilija raaputti kolikolla raaputusarpaa. Mies, joka poraa ihmisen sieluun ja tunnistaa sisäisen taiteilijuuden. Voittoarpaa hän ei ilmeisesti kuitenkaan erota, on pakko raaputtaa.


2 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Sulkumerkintä räjäytti potin, koska se oli niin täydellinen oivallus ! Kiitos nauruista. :D

Roope Dessutom kirjoitti...

Tuollaisia oireita tunteakseen ei tarvitse lääkkeitä maistaa. Riittää kun lukee aikakauslehtien lääkäripalstoja.

Minä luin niitä aivan liian pitkään. Lopetin vasta kun havaitsin itsessäni aivan ilmiselviä kohdunkallistuman oireita.
Dessu