keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Super Maximum Strong

Olin päättänyt ostaa hiuslakkaa. Katseeni hapuili koreiden metallilieriöiden rivistössä. Suunnittelin hankkivani erästä edullista tuotetta, jota myytiin kookkaassa pakkauksessa. Tarjolla oli kolmea eri vahvuutta: Super Xtra Strong, Maximum XX Strong ja Super Maximum Strong. Valitsin vaaleanpunaisen pullon, jossa luki: Super Maximum Strong. En tiedä, olisiko sittenkin pitänyt ottaa Maximum XX Strong. Muissa merkeissä olisi ollut tarjolla näinkin mitättömiä laatusanoja: extra strong, ultra strong ja mega strong hold. Ehdotan uutta laatua: ultra mega turbo super maximum xtra strong hold. Voit olla varma, etteivät hiukset eivät nuole päänahkaa edes työpäivän ja työmatkaliikunnan jälkeen vaan ovat pysyväisesti tönköt: No weighing down.

Suosittu työviksen 1985 musikaali on tänä vuonna nimeltään Vuonna 1985 golden turbo platinum. Musikaalista tehdään elokuvaa ja kesäteatteriversio esitetään tulevana kesänä Pyynikillä. Joku tolkku.

Olin ihastunut, kun luin Aamulehdestä, että synkkälatikka-luteen asuinsijoja aletaan suojella. Olen huojentunut synkkälatikka-ludekannan puolesta. Viimein tehdään jotakin uhanalaisen synkkälatikan eteen.

2 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Olin aivan varma, että nyt pistät omiasi, kun kerroit latikoista. Onneksi googlasin, ennen kuin ehdin virnuilemaan kommenttilaatikossasi, ja löysin latikkatietoa.

Tiesitkö muuten, että on olemassa myös punalatikka, täplälatikka, haapalatikka, nokilatikka, kulolatikka, kaskilatikka ja kymmenisen muuta latikkalajia sekä litikoiden piskuinen heimo?

Heidi kirjoitti...

Eikö olekin ihania nimiä? Varsikin synkkälatikka.