torstai 26. tammikuuta 2012

Kokoustusta

Pyydän anteeksi, etten ole eilen suorittanut päivittäistä ripittäytymistäni. Olen Turussa ja jostain syystä avautumiseen ei ole ollut riittävästi aikaa ja energiaa. Tämä tyhjänpäiväsyyksien kirjaaminenkin vaatii minulta voimia, vaikka ette sitä ehkä usko.

Saavuin kaupunkiin eilen. Lähtö töistä oli kiireinen. Unohdin kotiin muutama päivä sitten aloittamani antibioottikuurin loput. Eiköhän tämä ole virustauti, sillä mitään katastrofaalista huononemista ei voinnissani ole. Kävimme eilen pubissa, jonka nimi on Uusi Apteekki, sieltä sai vain olutta, ei rohtoja.

Tänään valittiinn uusi ammatillisen yhdistyksemme hallitus ja minusta tuli varapuheenjohtaja, joka tarkoittaa sitä, että vuoden kuluttua olen puheenjohtaja. Tunnen melkoista epävarmuutta sopivuudestani tuohon hommaan.Epäilyttävän pitkä tuokio kului, ennenkuin valintaani kannatettiin.

Nyt heittäydyyn pitkäkseni ja valmistaudun illalliselle.

8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Mukava kun piipahdit täällä meillä päin. Meillähän on myös Koulu, Pankki ja Puutorin vessa, joista saa juotavaa eikä suinkaan nimen mukaista toimintaa!

AuvoT kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
AuvoT kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
AuvoT kirjoitti...

Oliko Jussi Vares paikalla Uudessa Apteekissa?

AuvoT kirjoitti...

Sori tämmöinen sotku, rupesin vain kokeilemaan kommentin poistoa kun eo kommenttti tuli ensin vahingossa kahteen kertaan. En arvannut että poistetut kommentit näkyvät tyhjinä.

Heidi kirjoitti...

Ei haittaa. Varesta ei näkynyt, ikävä kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Saatpa toisenkin trvehdyksen täältä Turusta. Olen havahtunut avullasi huomaamaan, että omallakin lääkärilläni saattaa olla siviilielämää. Valottaisitko hieman lisää tätä kummallista "julkisen sektorin" lääkärien dissaamista. Kas kun minulla on TYKS:issä maailman paras lääkäri ja jännitän usein sitä, että hänet koulutetaan asiakaspalveluhenkiseksi tai pahimmassa tapauksessa ostetaan isolla palkalla johonkin lääkärikeskukseen. Ja toinenkin pyyntö olisi. Mikä väline/laite on paras äänikirjan kuunteluun kävelylenkeillä? Mukavaa pakkasviikonloppua sinulle!

Heidi kirjoitti...

Lääkäreilläkin saattaa olla työpaikan ulkopuolista elämää.

Minun piti oikein googlettaa tuo dissaaminen.Jotkut puhuvat arvauskeskuksista yms. Kun aikoinani oli TK-lääkäri niin silloin siellä ainakin oli hyviä lääkäreitä, enhän enää tietysti tunne nykytilannetta kovin hyvin ja se vaihtelee paikkakunnittain.

Minä tallennan äänikirjat MP3-soittimelle.