maanantai 9. tammikuuta 2012

Tiedoitusvälineitä ja hammasharja

Harjaan hampaani sähköhammasharjalla, johon kuuluu kello. Kellon kasvoille nousee hymy, kun harjaus on kestänyt kaksi minuuttia. Olen jo parin viikon ajan tehnyt kellon iloiseksi. Kaksi minuuttia tuntuu tällaisesta nykyajan hätähoususta pitkältä ajalta, niinpä yritin eilen hampaita puhdistaessani lukea sanomalehteä. Ei onnistunut, tahnaista nestettä roiskui lehdelle, ja lehteä oli vaikea asettaa mihinkään.

Katson televisiota varsin valikoivasti. Kuitenkin joskus, kun väsyttää armottomasti ja vähän ahdistaakin, sorrun katsomaan vähemmän ylentäviä ohjelmia. Olen oppinut, ettei castingkiin pidä mennä liian suuri koru kaulassa (Huippumalli haussa). Ohjelmassa ylimittaiset ja alipainoiset nuoret naiset kilpailevat mahdollisuudesta hoippua korkokengillä ja poseerata erilaiset vetimet yllä kamerasedälle, jonka ikä on vähintään kaksinkertainen heidän ikäänsä nähden. Kilpailu sotkee vielä samaan kämppään asutetun naisjoukkion välit.

Katsoin eilen elokuvan Kun Harry tapasi Sallyn ties monettako kertaa. Yllättäen aina lopussa on taas uusi vuosi ja Harry juoksee juhliin, joissa Sally on ja tunnustaa rakkautensa. Elokuvan dialogi on hauskaa, klassikkokohtauksessa Sally (Meg Ryan) esittää Harrylle (Billy Crystal) kuppilassa, miten helppoa naisen on teeskennellä orgasmia.

Aamulehdessä Marja-Leena Leppänen (perussuomalaiset naiset ry:n puheenjohtaja) todistaa otsikolla Aatteen paloa koko sivun verran , miten älykäs, lämmin ja ihana ihminen Timo Soini on. Mitään muuta näkökantaa ei esitetä. Täytyy myöntää, että muistakin ehdokkaista on ollut samanmoisia juttuja, mutta ne eivät ole samalla tavalla pistäneet silmään.

4 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Siis kuvafriikkinä pakko kysyä, onko tuo kuva sun oma ottama?

Minä hankin sähköhammasharjan, mutta en enää musita, miksi en siitä pitänyt. Nyt viimeksi hamamslääkärini natisi, että minun pitää sellainen ehdottomasti hankkia ja myönnän olevani hampaistani aika tarkka, mutta myöskin hätähousu eli aina niinkuin kiire...Ehkä pitää ostaa uusi laite.

Minä katson aina uudestaan ja uudestaan sitä ainoaa tv-sarjaa, josta olen ostanut jo kolme tuotantokautta eli Brothers & Sisters. Elokuvista katson Match Pointin tai jos tarvitsen mielenkevennystä, niin Jotain annettavaa tai Neljät häät ja yhdet hautajaiset.

Lumen valoa!

Heidi kirjoitti...

Kuvan olen ottanut itse. Se on sunnuntain lenkiltä, joka suuntautui Hatanpää arboretumiin. Suosittelen paikkaa varsinkin kesäaikaan se on kaunis, alueella sijaitsee ruusutarha ja kiva kesäkahvila.

Osta ihmeessä sähköhammasharja, hanki sellainen, jossa on mukana kello, joka hymyilee kun olet suorittanut velvollisuutesi. Se on kalliimpi kuin muut, mutta ah niin ystävällinen. Hankin omani tarjousmyynnistä.

Lumen valoa myös Keski-Suomeen!

Erja kirjoitti...

Ihana kuva!

Hymyilevä hammasharja, kuulostaapa hauskalta. Mun harja ei tee muuta kuin jättää inhottavia rinkuloita valkoiselle hyllylle, vaikka kuinka huolellisesti huuhtelisin sitä, yäks.

Heidi kirjoitti...

Harjaan kuuluu siis lisälaitteena kello, joka tietää milloin aloitat harjaamisen ja hymyilee kun 2 minuuttia on täynnä.

Kehuit blogissasi Sarah Waterin kirjaa Vieras kartanossa, minä pidin sitä tylsänä. Se kehuttiin tänään Hesarissa. Tästä näkee kuka ymmärtää jotain kirjallisuudesta.