torstai 20. tammikuuta 2011

Perusteellinen analyysi kaikesta

Istuin tänään projektikoulutuksessa. Mieleeni välillä juolahti, että tämänkin ajan voisi tehdä sitä tärkeää projektia. Tekisin varmaankin projektia väärin ilman tätä opetusta. Minulla oli tänään mukanani villasukkaneule, mutta en kehdannut ottaa sitä esille. Onneksi iPhonesta saattoi välillä tarkistaa sähköposteja ja käydä FB:ssa.

Ystävä aloitti psykoanalyysin ja on siitä innoissaan. Hän saa maata (tämä tapahtuu siis oikein perinteiseen tapaan) kolme kertaa viikossa sohvalla ja puhua mitä mieleen juolahtaa. Minäkin haluan analyysiin! Tunnen erään pariskunnan, joista molemmat kävivät läpi oman analyysinsa, he eivät ole enää naimisissa. Kuinka joku jaksaa analyytikon työtä, en jaksaisi kuunnella uudelleen ja uudelleen saman ihmisen lapsuusmuistoja. Ehkä mielikuvani analyytikon työstä on vääristynyt.

Minä haluaisin hyvän itsetunnon. Palaan stand up koomikon esiintymiseen. Hän puhui suomalaisten uudesta vietituotteesta: koulutuksesta. Suomalaisen koulutuksen myötä jokainen oppilas oppii nopeasti luettelemaan kolme asiaa, joissa on huono.

Ei kommentteja: