keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Päivän saavutukset

Kahlasin lumihangessa kokoukseen, joka kesti tunnnin. Sieltä huhkin lumisia jalkakäytäviä hammaslääkäriin, jossa taas pelkäsin tukehtuvani omaan sylkeeni, en sitten kuitenkaan tukehtunut.Kävin syömässä ja sitten tulin kotiin ja vähän itkin. Mitään kunnon selitystä tälle käytökselle ei ole. Kisu vääntäytyi makaamaan vatsani päälle ja siinä sitten tuijottelimme toisiamme. Se tuntui jotenkin niin hölmöltä, että lopetin vetistelemisen. Nämä ovat tämän päivän saavutukset.

Viitaan tulee sunnuntaina vierailemaan kirjailija Hannu Luntiala. Lainasin kirjastosta tähän valmistautuakseni kaksi hänen romaaniaan. Toinen koostuu tekstiviesteistä. Sen lukeminen on hyvin nopeaa, mutta jotenkin rasittavaa. En kaipaa enää lisää tekstiviestiromaaneja. Teos on myytävänä Kirja Torilla hintaan 0.6 euroa. Kyseisessä liikkeessä käyminen hillitsee joutavia kirjailijaurahaaveita.

3 kommenttia:

tikitys kirjoitti...

Kas, tänään juuri selailin tuon Luntialan kirjaa, kun se oli kirjaston tyrkytystelineessä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Hyvä nimitys tuo tyrkytysteline. Miettivätköhän, että hitto tuota ei ole pitkiin lainattu ja kaksi kappaletta tilattiin. Laitetaan esille, jos menisi. Pitäisi varmaan lukea joku toinen Luntialan kirja ennenkuin osaisi sanoa mitään. Mies on kuulemma mukava ja esimerkki kirjailijasta, joka tekee täyttä päivätyötä. Käsittääkseni hän on väestörekisterikeskuksen johtaja.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Luin viimeisimmän kirjan arvostelun noin vilkuilemalla Parnassosta ja se taisi olla melko myönteinen. Tunnen itseni läpisivistyneeksi kun mainitsen Parnasson lukemisen. Selailin lehteä kirjaston lehtilukusalissa.