tiistai 29. maaliskuuta 2011

FB

Luulin pitkään olevani luokkakaverin FB-ystävä. Sittemmin ihmettelin, kuinka nainen asustaa Washingtonissa ja opettaa Pilatesta (luokkakaverini on siis jonkin sortin terveydenhuollon viranhaltija jossain päin Savoa). Nyt kuulin, että luokkakaverini oli Parviainen, tämä on Pirinen. Kuka tämä Pirinen oikein on? Onko sillä väliä, vaikuttaa paljon kiinnostavammalta kuin Parviainen.

Pukeuduin tänään hameeseen, koko päivän sukkahousut valuivat ja jouduin nostelemaan niitä Se on vaikeaa kun päällä on lääkärintakki, jonka taskut pullottavat kaikenlaista kamaa. Olen tämän viikon ylilääkärin sijainen, työ on selvästi kevyempää kuin omani. Tosin en tee kaikkea sitä mitä hänen velvollisuuksiinsa kuuluu.

Pitänee jatkaa lukupiiriromaanin lukemista. Aika käy vähiin.

7 kommenttia:

Lasse kirjoitti...

Luin tällaisen artikkelin lääkärislangista. Onko teidän ammattikunnallanne Suomessa vastaavia käsitteitä? Tunnusta!

vappu kirjoitti...

Ihan loistava linkki! Kiitos. Pakko oli jakaa fb:ssa. Hävettää oma ja kollegoiden mielikuvituksettomuus ja poliittinen korrektius. Ei tule mieleen kuin tylsä JPK (joka paikka kipeä). Rheumaholiday edustaa kyllä mennyttä aikakautta, samaa, jolloin nykyinen professori kutsui reumaosastoa nimellä "kura ja rapa", muka käytettyjen hivelytyyppisten hoitojen ansiosta. Nythän ollaan ajan hermolla ja niska limassa.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Viittaan Vapun kommenttiin.

Nimetön kirjoitti...

Osta kuule body ja pue se sukkahousujen päälle, kyllä pysyy sukkikset jalassa! Ja samalla tukee vyötäröä, tuntuu soukemmalta ja ryhtikin suoristuu. Se antaa auktoriteettia,mikä on tärkeää etenkin jos olet ylilääkäri oto.
Punavuoren putiikista saa tyylikkäitä bodyja (ja ihania uimapukuja sitten lähempänä kesää- kannattaa poiketa kun käyt pääkaupungissa)www.punavuorenputiikki.fi (en ole anonyymi vaan tuttusi hesasta, johon viittaat konserttimatkakuvauksessasi n. vuoden takaa)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Moi anonyymi. Oliko se Savoy-teatterin konsertti?

Pitää käydä kyseisessä liikkeessä. Toukokuussa olisi viikon loma, voisi pistäytyä Hesassa päiväseltään.

Nimetön kirjoitti...

Juu Katriina Honkasen juhlakonsertti. Soittele kun tuut Hesaan ja olet sosiaalisella päällä niin tarjoan sulle kahvit!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Juu, kun vain saisi itsensä sinne asti.