maanantai 25. heinäkuuta 2011

Hikinen nainen

Vihaan pyörän kumien pumppaamista. Ulkoistaisin työn mielelläni jollekin osaavammalle taholle. Ikävä kyllä polkupyörä kulkee kevyemmin jos siinä on pinkeän täydet renkaat. Paitani etumusta koristivat jo valmiiksi  hikiläikät, mutta siitä lisää myöhemmin, kerron ensin pumppauksesta. Olin suunnitellut sitä jo kauan. Polkupyöräni oli talvella huollossa, enkä ole mitään sen jälkeen rakkaani hyväksi tehnyt. Astelin siis reippaasti pihalle, minulla oli aseenani Anttilasta kymmenellä eurolla ostettu pumppu. Sen saa pystyyn maahan, siitä kulkee ilmajohto pyörän kumiin ja siinä on vipu, jota pumpataan edestakaisin. Ensin se on saatava kiinni pyörän venttiiliin. Muistelin, että siitä piti ottaa ainakin korkki ensin pois. Sovittelin pumppua paikalleen, ei sopinut. Kiersin vielä toisen osasen pois, sillä seurauksella, että pyörän kumi tyhjeni suhahtaen. Mies viereisen kerrostalon roskiksella tupakoi ja katsoi toimiani vahingoniloisen näköisenä. Laitoin edellä mainitun osan takaisin ja sain monen epätoivoisen vaiheen ja puolen tunnin aherruksen jälkeen kumit täytettyä.

Hiki johtui vatsapeppu muokkauksesta, jossa kävin ennen pumppausta. Vain pinnallinen ihminen käy vatsapeppu muokkauksessa näinä aikoina. Toisaalta onko kenenkään etu jos vatsani ja peppuni alkavat tällaisina masentavina päivinä merkittävässä määrin  roikkua.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Taidetaan käydä samalla salilla. Tai no voi toki jossain muuallakin olla vatsapeppu maanantaisin. Oma vatsani ja peppuni on kyllä tässä kesähelteillä saanut ihan vapaasti ruveta roikkumaan...

Heidi kirjoitti...

Onhan se mahdollista. Käyn tosi laiskasti, nyt olisi viisi kertaa ja aikaa 6.8 asti. Ensi viikolla en ole edes paikalla.