perjantai 8. heinäkuuta 2011

Terassilla

Tapasin molemmat lapseni ja heidän kumppaninsa. Tapaaminen oli minulle tärkeä. Jätin heidät Jack the Roosterin terassille. Tyttäreni mielestä hankin meille pöydän röyhkeästi. Me keski-ikäiset naiset olemme häpeämättömiä. Varoittelin lähtiessäni nuorisoa mahdollisesta yöuinnista. Sellaista suunnitelmaa tuntui olevan ilmassa. Muistan nuoruuden juhannuksen, jolloin yhtäkkiä keksin, että osaan sukeltaa rantakalliolta pää edellä.

FB on täynnä hehkutusta tyyliin "Kylmä siideri, lämmin ilma, kaunis maisema, ihana musiikki, kiva seura, viisi viikkoa lomaa edessä!!!". Laitoin vastapainoksi statukseeni "Valkoinen takki, aikainen herääminen, rivakka työpäivä, vielä kolme viikkoa!!! Mahtavaa!!! Ihanaa!!!"

Työhöni kuuluu ns. invalidipysäköintilupalausuntojen kirjoittaminen. Olen ollut tarkka siitä, että kirjoitan niitä vain sellaisille henkilöille, joille se lain mukaan kuuluu. Lupa oikeuttaa pysäköimään invalidipaikalle ja vielä maksutta. Eräs asiakkaani väitti, että niitä kopioidaan, sitäpaitsi hän käyttää iäkkään äitinsä lupalappua.

Ei kommentteja: