tiistai 26. heinäkuuta 2011

Viirtuaalioksennus

Aamulehti on taas ylittänyt itsensä: Norjan tragedian syy onkin naisen puute, mukaan on niputettu koulusurmat, jotka johtuvat siis samasta asiasta. Osoittaa melkoista tilannetajun puutetta tällaisen tragedian keskellä heittää moista ajatusta edes leikillään. Olen loukkaantunut uhrien ja heidän omaistensa puolesta, naisten puolesta, joiden kuuluisi kuulemma näiden psykopaattien kanssa seurustella. Senkin kyllä moni tekee ja pääsee hengestään.

Lääkärien sisäisellä keskustelufoorumilla joukkomurhan käsittely on kuulemma ollut ala-arvoista. Onneksi olen kadottanut salasanani.

Aamulehden yleisönosastossa joku perussuomalainen on saanut keskeisen paikan. Kirjoituksessaan hän haukkuu Erkki Tuomiojaa populistiksi, sillä mies haluaa tiukentaa aselakia.

Mihin kukaan tarvitsee automaattiasetta? Miksi pitää ampua edes tauluun? En ihan oikeasti ymmärrä.

Keräsin kissanoksennuksen ja pakkasin sen aamulehden sivun sisälle, teen samoin joka aamu muille Kertun eritteille. En lähetä niitä päätoimittajalle. Olen sivistynyt henkilö. Teen sen ainoastaan virtuaalisesti.

1 kommentti:

Enkunalma kirjoitti...

Voi hyvanen aika, siis jos ei voida syyttaa aitia niin sitten tyttoystavaa tahi sen puutetta. Hohhoijaa... miten meista naisista yhtakkia tulikin nain tarkeita? Uskomatonta etta Aamulehti edes julkaisi artikkelin.