keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Kirjallinen tapahtuma

Teoksen kirjakaupassa järjestettiin lukupiiri, jonka vieraana oli esikoiskirjailija Ossi Nyman. Mies näyttää kaikissa valokuvissa pitkänaamaiselta, mutta ei olekaan onneksi sitä. Kasvot näyttävät luonnossa oikein miellyttäviltä.

Pidin miehen kirjasta Röyhkeys, joka jakautuu kolmeen osaan: Turku, Tampere ja Helsinki.  Spoilausvaroitus! Ensimmäisessä osassa kirjailijaa muistuttava mies käy Bruce Springsteenin konsertissa, toisessa osassa hän osallistuu työvoimaviranomaisten järjestämälle kurssille ja kolmannessa opiskelee kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa. Minua kiinnostivat eniten kaksi viimeistä osaa, konserttikokemus oli vähiten innostava. Muitakin mielipiteitä lukupiirissä esitettiin.

Jouduin lähtemään tilaisuudesta hieman ennen sen loppua, sillä minulle tuli pissahätä. Unohdin lähtökiireessä käydä vessassa, enkä omista kummoistakaan seurapiirirakkoa.

Blogin kommentoijat, älkää ihmetelkö viivettä kommenttienne julkaisussa, se ei johdu teistä vaan siitä, että jostain syystä en enää onnistu tarkastamaan kommentteja älypuhelimellani.

Ei kommentteja: