keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Kone

Tämä kone pilkkaa minua. Tekstini katosi käsittömättömästi. Kone katsoo minua ivallisesti. Se naureskelee pirullisesti. Päivämäärät heittelevät miten sattuu. Kone kuiskii korvaani syyttäviä kommetteja, yrittää muokata ajatuksiani ja päästelee pieneen sievään asuntooni myrkyllisiä kaasuja. Yöllä se laittaa lasinsiruja ruokatarvikkeisiini. Eilenkin löysin sellaisen maksalaatikosta ja sekavihanneksista.

3 kommenttia:

S kirjoitti...

Tykkään sinun blogistasi kovasti=)Ensivisiitillä, vaan en viimeisellä.

Celia kirjoitti...

No, johan rupesi reistailemaan!

Oletko muistanut tallentaa jokaisen tekemäsi muutoksen, myös siellä hallintapaneelin puolella, ennen kuin olet vaihtanut sivua?

Celia kirjoitti...

Onkohan näistä minun ohjeistani ollut minkäänlaista apua sinulle? Jos koneesi vaiva onkin sellainen, ettei ohjeillani niitä nujerretakaan, kun et ole mitään maininnut.

Tuli vielä yksi juttu mieleeni, kun kerran koneesi kenkkuilee eikä suostu laittamaan oikeanlaista aikaa postauksiisi ja todennäköisesti olet tarkistanut blogin hallintapaneelista, millä aikavyöhykkeellä blogisi elelee.

Oletko kokeillut muuttaa käsin kirjoitusten päivämäärää? Löydät julkaisuajankohdan vaihtamismahdollisuuden kirjoitusasennossa ollessasi kehyksistä vasemmasta alalaidasta. Klikkaa kohtaa "Julkaisuasetukset".
Vaaleanruskeiden kehysten alapuolelle avautuu pudotusvalikko, josta löydät oikeasta alakulmasta kohdan "Blogitekstin päivämäärä ja kellonaika". Siitä pystyt säätämään julkaisuajan vastaamaan valtakunnan virallista aikaa. :)