maanantai 14. huhtikuuta 2008

Asuntokaupat

Tein tänään asuntokaupat. En ottanut pankin tarjoamaa lainan takaisinmaksuturvaa, koska se olisi maksanut niin paljon. Lainaa on nyt suunnilleen asunnon arvon verran. Kotiin pyöräillessä pelotti, että auto ajaa päälle. Minä makaan halvaantuneena sairaalassa ja sukulaiset yrittävät kaupata pytinkiäni. Asunto ei mene kaupaksi eikä edes korkoihin ole rahaa. Pankin täti kertoo seuraavalle lainanottajalle tämän opettavaisen tarinan. Kun muut lapset tappelevat perinnöistä meillä lapset yrittävät turhaan kaupata asuntoa, josta vielä löytyy homehaitta tai jauhokuoriasesiintymä. Myyjät muuten ovat pariin otteeseen kertoneet, että asunnon lattia on talvella viileä. Jospa se jäätyy niin, että liukastun ja saan lonkkamurtuman. Onneksi kuitenkin omaan näin positiivisen luonteenlaadun.

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Löysin blogiin Muskeli-Netan suosituslinkin kautta ja piti lukea kaikki juttusi uusimmasta vanhimpaan. :) Ihan hemmetin hyviä mietelmiä sinulla! :)

Outsa kirjoitti...

Hei vaan!

Löysin blogisi tänään ja jäin koukkuun kerrasta. Kuten edellinenkin kommentoija, ahmin kirjoituksesi alusta loppuun samalta istumalta.

Onnea uuden kodin johdosta ja kaikkea hyvää! Jään odottamaan jatkoa...