maanantai 12. tammikuuta 2009

ET

Olen otettu teistä lukijat. Anteeksi, että en ota haasteita vastaan. Haasteet alkavat yleensä sanoilla linkitä tähän blogiin. Linkitä, miten pirussa sellainen tehdään. Anteeksi karski kielenkäyttöni.

Nyt alkaa ahdistaa mahdollinen lukijoiden kaikkoaminen. Alan laskelmoida. Pyrin kirjoittamaan siitä mistä oletan muiden haluavan lukea. Kirjoitan ikäviä juttuja sukulaisista, varastan kiinnostavia elämänkohtaloita muilta, kopioin juttuja Elämä Takana lehdestä ja keksin olemattomia romansseja kokoomuspoliitikkojen kanssa. Luon mielikuvaa julmasta piikkikorkoisesta syöjättärestä.

Oikeasti istun parhaat päivänsä kokeneessa nojatuolissa kannettava tietsikka sylissä ja villasukat jalassa. Silti varpaat palelevat sillä lattiani ovat kylmät.

3 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

Hei, ei kannata alkaa laskelmoida, vaan jatka samalla linjalla kuin tähänkin asti. Se ainakin saa minut pysymään täällä. Ole vain oikeasti SINÄ villasukissa ja kirjoita just siitä mistä itse haluat. Tuikku

Celia kirjoitti...

Tekstissä linkittäminen onnistuu todella helposti.

Kirjoita teksti, johon haluat sijoittaa linkin. Aktivoi hiirellä (=maalaa siniseksi) se tekstin osa, jonka haluat linkiksi, esimerkiksi blogin nimi "Ei saa mennä ulos saunaiholla".

Napsauta kirjoitusalustan yläreunassa olevaa linkin symbolia (kuvake jossa on ketju ja vihreä maapallo, ison T-kirjaimen vieressä).

Kuvaruutuun ilmaantuu ponnahdusikkuna, jossa käsketään "Anna URL-osoite"


Poista ponnahdusikkunan kirjoitusriviltä ylimääräinen koodinpätkä http://
ennen kuin kopioit riville linkin osoitteen (tässä esimerkissä blogisi URL).

(http://jagfickfeeling.blogspot.com/)

Paina OK, ja sinun blogissasi on linkki.

Celia kirjoitti...

Ei sillä, että sinun edelleenkään tarvitsisi linkata yhtään mihinkään tai osallistua ainoaankaan meemiin - eivät kaikki halua tulla haastetuiksi. :) Minä vain en voi juuri koskaan vastustaa kiusausta neuvomasta.