lauantai 25. toukokuuta 2013

eiffel

Olen eilisestä harjoitelllut ahkerasti kymmensormijärjestelmää ja osaan jo kirjoittaa sujuvasti eiffel, tosin pienellä alkukirjaimella. Nyt vasta ymmärrän mikä niiden f- ja j-kirjainten nyppyjen tarkoitus on. Ne eivät ole tuotevirhe.

Keskustelimme eilen  siitä miten huonoja luentoja jopa ylistetään vaikkei mitään kehumista olisikaan. Kehuja pitää osata tulkita.Loistava esitelmä: yleensä henkilön luennot ovat olleet järkyttävää soopaa, nyt esitelmästä sai jopa jotain tolkkua. Perusteellinen katsasaus vaikeasta aiheesta: esitelmästä ei kukaan (puhuja mukaan lukien) ymmärtänyt mitään ja kaiken lisäksi luento oli puuduttavan yksityiskohtainen. Pahaksi onneksi luennoitsija ylitti reilusti hänelle sovitun ajan ja väliaikakahvit jäähtyivät.

Nyt menee hermo kymmenen sormen kanssa. Palaan kunhan opin kirjoittamaan: oqwrtyuopåghäzxcvbnm.


3 kommenttia:

kasbach kirjoitti...

M'olen kirjoottanu kymmenellä ties kuin pitkään enkä ikinä ole kiinnittäny mitään huomiota noihin etusormen lähtötelineisiin – ihmetelly vaan että kummottos mää ny taas tommottis kirjootin ku ei voi _mistään_ tietää missä sijaitsee kädet... Aina sitä vaan oppii jotain uutta ihminen. Hö.

Nimetön kirjoitti...

Lehmän hermoja harjoitteluun, muista tasainen rytmi! (sen muista olleen tärkeää...)

Åboriginal

anumorchy kirjoitti...

Onnea vaan! Mina olen monta kertaa alkanut harjotteleen mutta luovuttanut aika nopeasti. Ja minun koneellani kay viela niin etta olen napytellyt (nappaimistoa katsellen tietysti) pitkan lauseen ja sitten huomannutkin etta kirjaimet oli heprean asetuksella :(((