torstai 14. marraskuuta 2013

Kertun kuva

Sain muutama päivä sitten puhelimeeni suosituksen kirjoittaa jotain serkkuni aikajanalle facebookiin, sillä hänellä oli syntymäpäivät. Tuntui hieman makaaberilta, sillä serkkuni menehtyi muutama viikko sitten. Juuri kun hautajaisista on selvitty niin pitäisi juhlia syntymäpäiviä. Somessa saamme kenties lopulta ikuisen elämän. Lapsena ihmettelin kuolleiden suurmiesten syntymäpäivien viettoa, nyt maailma on siinä määrin tasa-arvoistunut, että sama koskee myös tavallisia ihmisiä. Otin serkun pois ystävistäni, eikä hän taida siitä enää loukkaantua.

Eräs nuori mies kertoi tänään nauttivansa ryynejä. Kyse ei ole riisiryyneistä vaan bentsoista. Huumeisessa maailmassa on oma rikas kielensä.

Tein huomisen esitelmän, joudun puhumaan Frankfurtin klinikkavierailusta työkavereille ennen pikkujoulujuhlintaa. Aika vähän on kerrottavaa, joten keskityin ottamaan kännykkäkuvia Kertusta ja tein kuviin (omasta mielestäni humoristisia) puhekuplia.  Minulla oli lopulta aika hauskaa. Eipä esitys ketään kiinnosta, sillä kaikki odottavat syötävää ja juotavaa.

Koska blogiini on viime aikoina rynnitty joltain lemmikkisivustoilla, lisään tähän Kertun fanikuvan. Olen pahoillani, että Kertun turkki on huoltamaton ja silmäkulmassa on rähmää. Se ei ole Kertun vika.

17 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

No kiva tavata se kuuluisa Kerttu kerrankin melkein face to face!!

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Ah, Kerttu melkein livenä :D

Harmaa kirjoitti...

Kerttu! <3 Napakka täti. Pus!

Unknown kirjoitti...

Oi, taas kaunis kuva Kertusta.
Kysyisitkö mun puolesta Kertulta, että saanko kopioida sen kuvan.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kerttu antaa luvan kopiointiin.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Oletko muuten tietoinen Niagaran Tampere Human Rights Film Festivalista? Olen istunut siellä nyt kaksi iltaa - aivan loistavia leffoja.

Vinkkaa, jos haluat, että lähetän ohjelman meiliisi.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Katsoin ohjelman netistä. Tänään taisi olla "Säilöttyjä unelmia", jonka olen nähnyt. Illalla onkin muuta menoa. Pitää miettiä huomista...

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Jooh, me täällä ollaan ne ryntääjät.. no siinä hän vihdoin on! Itse Kerttu ;)
-Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

Hoo Moilanen kirjoitti...

Minua kiinnostaa erityisesti huomenna klo 14 alkava lyhytelokuvanäytös. Esittelyjen perusteella leffat ovat parahultaisia - mukana on mm. keväällä filkkareilla pääpalkinnon voittanut The masses of men. Melkoinen tarina...(Perään on pieni keskustelutilaisuuskin, mutta sinne ei ole pakko jäädä.)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

En löytänyt mistään luetteloa huomisista lyhytelokuvista. Sen The masses of men olen nähnyt (ei se sinänsä mitään haittaa). Löytyykö luettelo jostain? Tai lähetä jos viitsit.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Helena ja... kiva kun ryntäsitte.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Laitan tulemaan meiliisi.

Outoa, että Facebook-sivuilla ei ole esittelyjä. Spostilistalaiset sen ovat saaneet; luulisi kannattavan kaikelle kansalle jakaa Facebookin kautta.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Laitan tulemaan meiliisi.

Outoa, että Facebook-sivuilla ei ole esittelyjä. Spostilistalaiset sen ovat saaneet; luulisi kannattavan kaikelle kansalle jakaa Facebookin kautta.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Hieno tapahtuma!

Hoo Moilanen kirjoitti...

Niin olikin - kerrassaan!

Katselin yleisöä hiukan sillä silmällä, että oletkohan siellä; että missä mahtaa istua keski-ikäisiä naisia.

Olikohan sinulla repussa heijastin, jossa oli maatuskan kuva? ;)

Minä olin se, joka heitti lopun keskustelussa kommentin ihmisluonnon ylevyydestä; siitä, kun työvoimatoimiston virkailija näytti nauttivan miehen kyykyttämisestä.

Sääli, että tuollaisiin tapahtumiin ei löydä suurempaa määrää ihmisiä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Minä se olin. Minä en nähnyt kommentoijia, sillä istuin aika edessä tai näin samalla rivillä istuneen miehen, joka kommentoi ahkerasti. Minusta tuntui, että se työvoimatoimiston nainen siinä elokuvassa oli myös uhri, tietysti naulapyssyn uhri, mutta myös muunlainen kärsijä: työssään kyynistynyt ja väsynyt.

Hoo Moilanen kirjoitti...

En minäkään nähnyt kasvojasi, joten en voi moikata kaupungilla! ;)

Totta - järjestelmän uhrihan se nainenkin oli. Onhan siitä tehty tutkimuksiakin, että ihmisellä on taipumus huonosti voivana siirtää eteen päin kohtelua niihin, joihin nähden hänellä on valtaa. Surullista sinänsä.